GÜNDEM Haber Girişi : 11 Şubat 2015 09:45

Prof. Dr. M. ADNAN ÖZTÜRK MHP'DEN MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Prof. Dr. M. ADNAN ÖZTÜRK MHP'DEN MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI
Prof. Dr. M. ADNAN ÖZTÜRK MHP'DEN MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Prof. Dr. M. ADNAN ÖZTÜRK MHP'DEN MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Öztürk Sosyal medyada Kendi hesabından yaptığı açıklama şöyle dedi.

Saygıdeğer Büyüklerim, Değerli Arkadaşlarım, Mersin'li Hemşerilerim;
Bugün 10 Şubat 2015 25. dönem milletvekilliği genel seçimlerinde aday olmak için Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesindeki görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Bildiğiniz gibi 2011 genel seçimlerinde de Milliyetçi Hareket Partisinden Aday Adayı olmuştum, fakat parti büyüklerimin de taktirleri sonucunda adaylık gerçekleşmemişti. Buna rağmen 2011 genel seçimlerinde Başta Mersin Milletvekilimiz Ağabeyimiz Sayın Mehmet Şandır Bey olmak üzere Dr. Ali Öz ve diğer aday arkadaşlarımızla birlikte Mersin ve Erdemli'de seçim çalışmalarını beraber yürütmüştük. Akabinde 2014 Mahalli idareler seçiminde Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın BURHANETTİN KOCAMAZ Bey ile Büyükşehir belediye başkanlığı için, Erdemli Belediye Başkanımız Sayın MÜKERREM TOLLU ve BEKİR ÖZSU Başkanlığındaki Erdemli İlçe Teşkilatı ile Erdemli Belediye Başkanlığı seçimlerinde gücümüz ve zamanımız yettiğince çalıştık. Birlikte çalışmanın verdiği sinerji neticesinde bu seçimlerden Mersin'de hep birlikte zaferle çıktık. Tarih Yazdık.

Bildiğiniz gibi 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak seçimler Ülkemiz için bir dönüm noktasıdır. Bu dönemeçte vatanını ve Türkiye Cumhuriyetini seven herkese çok önemli görevler düşmektedir. Bende bu noktada üzerime düşen görevimi yerine getirebilmek ve Mersin'li Hemşerilerime yol gösterebilmek, önderlik yapabilmek ve ülke gerçeklerini anlatabilmek için aday adayı olarak çalışmalara başlayacağım. Bu aşamada Milletvekili seçilip seçilmemenin önemi yoktur. Çünkü benim için önce ülkem gelir." Söz konusu vatansa gerisi teferruattır " ana düstürum olacaktır. 
Çok sevdiğim ve hizmet etmekten gurur duyduğum ve hiç geri çevirmediğim Mersin'li hemşerilerime daha iyi hizmet edebilmek için daha fazla çalışacağım. Taktir Cenab-ı Allahımındır.

Değerli hemşerilerimin ve arkadaşlarımın aday adayı olup olmayacağımı merakla beklediklerini bildiğim için, söz konusu durumu siz değerli yakınlarıma ve bize muhabbet duyanlara saygılarımla arz ederim.

Prof. Dr. M. ADNAN ÖZTÜRK

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • adnan tuğ 01 Nisan 2015 14:22

    MHP %33 İLE ÜLKE GENELİN DE İKTİDARI ALÖASINI BEKLİYORUZ MERSİN DE %42 BULARAK İNŞALLAH ZİR VEYE OTURACAK

  • Adınız Soyadınız 13 Şubat 2015 22:15

    Hocam saten MHP sizi aday göstermezse herzamanki gibi sonuç hüsran olur Akpartiye yarar

  • Prof. Dr. Mustafa ÇELİKTEN 12 Şubat 2015 16:59

    Sayın Adnan Hocam; gönlümüz ve oylarımızın sizinle olacağını bilmenizi isterim. Bugüne kadar gerek Erciyes Üniversitesi ne ve gerekse Kayseri ye yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı çok teşekkür eder, adaylık yolunda Allah yardımcınız olsun derim. Prof. Dr. Mustafa ÇELİKTEN Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi