GÜNDEM Haber Girişi : 11 Şubat 2015 09:12

EZO BAŞKANI AHMET ÖĞER'DEN BAŞKAN TOLLU'YA ZİYARET

EZO BAŞKANI AHMET ÖĞER'DEN BAŞKAN TOLLU'YA ZİYARET
Erdemli Ziraat Odasının yeni başkanı ve yönetimi Erdemli Belediye Başkanı MükerremTollu'yu makamında ziyaret etti. Oda Başkanı Ahmet Öğer'i tebrik eden Başkan Tollu, "el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde inşaallah çiftçilerimize hizmet e

Erdemli Belediye Başkanı MükerremTollu'yu makamında ziyaret eden yeni Ziraat Odası Başkanı Ahmet Öğer, "Erdemli'de çiftçilerimize en iyi şekilde hizmet edip onların güvenini boşa çıkarmayacağız" dedi. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmenin önemine vurgu yapan Öğer, Erdemli'de tarımını şaha kaldırmak için çalışacaklarını kaydetti.

Ziyarette konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da yaptığı açıklamasında Ziraat Odası Başkanı ve yönetimini tebrik etti. Erdemli'nin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu he r zaman vurguladığını söyleyen Tollu şunları dile getirdi:

"Birlik ve beraberlik içerisinde, vatandaşa hizmeti kendisine düstur edinmiş bir ekiple el ele verip, Allah'ın izniyle Erdemli'ye hizmet edeceğiz. Bu göreve seçilmenizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Belediyemizin görev alanına giren her türlü hizmette sizlere sonuna kadar destek olacağımızdan zerre kadar şüpheniz olmasın."

Belediyenin kamuya hizmet eden bir kurum olduğunu hatırlatan Başkan Tollu, kendileriyle aynı çizgide olan, aynı hizmet aşkı ve anlayışı taşıyan insanlarla hizmet etmenin verdiği hazzın bir başka olduğunu söyledi. Ahmet Öğer ve ekibinin başarılı hizmetler yapacağına inandığını belirten Tollu, "Erdemli'mizin geleceği için canla başla çalışacağına inandığımız bu ekip, hem başarılı olacak hem de kalıcı olacaktır" diyerek sözlerini noktaladı.

Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Aşkın Şahin de açıklamasında belediye ile uyum içerisinde çalışarak, Erdemli'ye hizmet etmek istediklerini belirtti. Daha sonra söz alan Ziraat Odası Meclis Başkanı Ali Gürgenç de konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak "ortak amacımız Erdemli'dir" dedi.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.