GÜNDEM Haber Girişi : 29 Şubat 2024 14:01

Mustafa Sever Mezitli’de seçmenlerle buluştu

Mustafa Sever Mezitli’de seçmenlerle buluştu
Mustafa Sever Mezitli’de seçmenlerle buluştu

Mustafa Sever Mezitli’de seçmenlerle buluştu

AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi, Ekonomi Eski Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, yerel seçimler çerçevesinde sürdürdüğü ziyaretlerine Mezitli’de devam etti. 

Cumhur İttifakı teşkilatı ile birlikte gerçekleştirilen program kapsamında, sabah saatlerinde AK Parti Mezitli İlçe Başkanlığı’nda partililer ile bir araya gelen Sever’e; Cumhur İttifakı Mezitli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Ekmekçi, AK Parti Mezitli İlçe Başkanı
Zafer Uslu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz, İlçe Koordinatörü İrfan Karataş, MHP İlçe Başkanı Bilal Irmak, Cumhur İttifakı İl ve İlçe Yöneticileri, İlçe
Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve seçmenler eşlik etti. Daha sonra Tece Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret eden Mustafa Sever, esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Sever ve beraberindekiler, Tece Mahalle Muhtarlığı’na da ziyaret gerçekleştirdi.

Şahin Tepesi Limon Deposu’nu da ziyaret eden Sever, Şahintepesi Kahvehanesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal etti. Sever’in sonraki durağı ise Şahintepesi Mahalle Muhtarlığı oldu. Muhtarlıktan mahallenin durum ve talepleri ile ilgili bilgi alan Sever, Cafe esnaf ve Deniz Mahallesi esnafı ile de buluşarak, esnaflar ile sohbet gerçekleştirdi ve taleplerini not aldı. 

Sever pazar esnafı ile bir araya geldi

Programının öğleden sonraki kısmında Tece Siteleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne de bir ziyaret gerçekleştiren Sever, Deniz Mahallesi pazar esnafı ile de bir araya gelerek, pazarcı vatandaşların sorunlarını dinledi, Cumhur İttifakı belediyeciliğinin vaatlerle değil, çözümler ile geleceğini beyan etti. Sever, pazar esnaf ziyareti ile Mezitli programını tamamladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.