GÜNDEM Haber Girişi : 14 Şubat 2024 15:10

ERDEMLİ’DEN MİLLİ TAKIMA

ERDEMLİ’DEN MİLLİ TAKIMA

ERDEMLİ’DEN MİLLİ TAKIMA

Erdemli’de, uzun süredir Taekwando antrenörlüğü olarak çalışma yapan ve  kendi bünyesinde kulüp kurup sporcu yetiştiren, Taekwando hocası Sezen Boyan , Türkiye Taekwando Federasyonu tarafından Yıldız Milli Takımı antrenörü olarak görev alması ilçede büyük sevinç yarattı.

2019’DAN BERİ SPORCU YETİŞTİRİYOR!

Milli antrenör olarak görev almasından dolayı ilçe Spor Müdürü Ferhat Keskin’i makamında ziyaret etti. İlçe Spor Müdürü Ferhat Keskin, “Erdemlide Başarılı antrenörümüz Sezen Boyan, adeta tırnakları ile kazıyarak  büyüdü; ilçemizde ilk defa yetişkin bayan grubuyla büyük bir farkındalık yaratarak 19 Mayıs gösterilerine katıldı ilde ve Türkiye genelinde büyük bir ses getiren çalışma yaptı il ve bölge birincileri yetiştirdi. Türkiye şampiyonları çıkarttı. Uluslararası arenalara sporcu götürdü

7 yaş grubunda sporcular yetiştiren başarılı antrenör, Minik, Yıldız, Genç, Ümit ve Büyükler kategorisinde sporcular yetiştirdi.

Milli antrenör Sezen Boyar’ın özverili çalışmaları, Disiplin ve başarısıyla birçok çocuğa eğitim veriyor.

Taekwando 3. kademe kıdemli antrenör ve uluslararası kademeye sahip olan milli antrenörümüz, milli takımda görev aldı büyük bir başarıyla görevini yerine getiren Sezen boyar Erdemli’mizin gururu oldu” dedi.

Erdemli İlçe Spor Müdürü Ferhat Keskin’e teşekkür eden Sezen Boyan, “ Erdemli’de uzun süredir spor camiasında Tekvando antrenörü olarak çalışıyor ve gençlerimizi spora olan ilgisini arttırmak için mücadele veriyorum. Tekvando kursuna Erdemli’de çok büyük ilgi var. Bu ilgi de başarı getiriyor. Bu çalışmaların sonucunda Türk Milli Takımına antrenör olarak seçilmem ayrıca bir mutluluk veriyor. Benim buralara kadar gelmem de ve başarımda emeği olan herkese çok teşekkür ederim. Her konuda bizlere destek veren yanımızda olan ilçe spor müdürümüz sayın Ferhat Keskin’e de çok teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.