GÜNDEM Haber Girişi : 03 Şubat 2015 14:42

Erdemli'de öğrenci servisi şoförlerine seminer

Erdemli'de öğrenci servisi şoförlerine seminer
Erdemli'de öğrenci servisi şoförlerine seminer

Erdemli'de öğrenci servisi şoförlerine seminer 

Erdemli Şoförler Odası ile ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğrenci servisi görevlilerine yönelik ''Okul servislerinin dikkat etmesi gereken konular'' başlıklı bir günlük eğitim semineri düzenledi.

Şoförler Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen seminere Jandarma ve emniyet yetkilileri de katıldı. Toplantıda birinci yarı yıl değerlendirmesi yapılırken alınması gereken tedbirler konuşuldu.

160 Servis  görevlisinin katıldığı toplantıda konuşan Erdemli Şoförler Odası Başkanı Orhan Güler, Oda olarak Erdemli'de ilk kez böyle bir eğitim seminerinin düzenlendiğini belirterek, günde 2 bin 500 öğrenci taşındığını söyledi.

Güler,  ''Öğrenci servisi görevlisi arkadaşlarımız yaptığınız işin mesuliyeti çok büyük. Çünkü sizler geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yani ülkemizin geleceğini bizlerin umutlarını taşıyorsunuz. Evinden alıp okuluna götürüp getirdiğiniz çocuklarımız geleceğimiz çünkü bu çocukların içinden kimileri Cumhurbaşkanı kimileri  başbakan ya da devletin yüksek kademesinde görev alacak  çocuklarımızdır. Her şeyden ötesi bu çocuklar bizlere emanet kendi evlatlarımız nasıl ise onlar da aynıdır. Kesinlikle çocuklarımızın kalbini kırmayın, onlarla iyi diyalog içinde olun' dedi.

Erdemli ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sezai Onaç, yeni yönetmelikler ve uyulması gereken konular üzerinde konuşurken jandarma ve emniyet yetkilileri ise, servislerde özellikle hız ve emniyet kemerine dikkat edilmesi gerektiği üzerinde durdular.


Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.