GÜNDEM Haber Girişi : 02 Şubat 2015 15:48

MHP RÜZGARI ODA SEÇİMLERİNDE DE ESMEYE DEVAM EDİYOR

MHP RÜZGARI ODA SEÇİMLERİNDE DE ESMEYE DEVAM EDİYOR
2014 Yerel seçimlerinde yaptıkları başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen MHP teşkilatı Oda seçimlerinde başarılı sonuçlar almaya devam ediyor.

MHP RÜZGARI ODA SEÇİMLERİNDE DE ESMEYE DEVAM EDİYOR

2014 Yerel seçimlerinde yaptıkları başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen MHP teşkilatı  Oda seçimlerinde başarılı sonuçlar almaya devam ediyor.

1 Şubat 2015 Pazar günü yapılan Ziraat Odası seçimlerinde gece gündüz demeden çalışan MHP teşkilatı ve Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu bir seçimden daha başarıyla çıkmanın verdiği güçle  Haziran 2015 te yapılacak seçimler içinde olumlu sinyaller veriyor.

AK Parti'de yaşanan olumsuzlukları iyi değerlendiren MHP, Oda seçimlerinde siyaseten  tek kalan Adnan Dölek'in karşısına Ahmet Öğeri çıkararak seçimi kazanmasını bildi.

2014 Yerel seçimlerinde AK Partiden aday olan Alparslan Gürgenç'in amca oğlu  MHP'lilerle kol kola seçime girerek  Ak Parti Belediye Meclis Üyesi ve Ziraat Odası başkanı Adnan Dölek'i Oda başkanlığından etti.

Daha geçtiğimiz ay içerisinde MHP İlçe seçiminde karşı karşıya olanlar Oda seçiminde birlik olup seçimi almasını bildiler.

 MHP teşkilatı bundan sonra yapılacak tüm Oda seçimlerinde aday çıkaracakları şimdiden kulislerde konuşulmaya başladı.

Erdemli Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kurt'un divan başkanlığındaki Erdemli Ziraat Odası olağan genel kurulunda, mevcut başkan Adnan Dölek ve Ziraat Mühendisi Ahmet Öğer tarafından hazırlanan iki listeyle seçime gidildi.

73 delegenin 42'sinin oyunu alan Ziraat Mühendisi Ahmet Öğer oda başkanlığına seçildi. Mevcut Başkan Adnan Dölek ise 31 oyda kaldı.

Seçim sonrasında kısa bir teşekkür konuşması yapan Öğer, "Bu seçimler ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun. Bundan sonra izleyeceğimiz yol, çiftçilere hizmettir. Tek hedefimiz birlik ve bütünlük içinde çiftçilerimize hizmettir" dedi.

Genel kurula Mersin Ziraat Odaları Başkanı Cengiz Gökçel'de katıldı.

Yeni seçilen Ziraat Odası Başkanı Ahmet Öğer'e başarılar diliyoruz.

AHMET ÖĞER LİSTESİ:

Ahmet ÖĞER

Ali GÜRGENÇ

Kasım SAYGI

Aşkın ŞAHİN

Durmuş KASAP

Soner YILMAZ

Atila YILMAZ

Yücel KALE

Muhuttin ÖZDEMİR

İbrahim KOYUNCU

Aziz BEKİŞ

İbrahim UYSAL

Mehmet ŞAHİN

Ali ISSI

Remzi GÜR

Muzaffer YILDIRIM

Dilaver ERSOY

İbrahim KARADAĞ

Nihat ÖZEN

Rüştü ARI

Ömer TEPE





Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.