GÜNDEM Haber Girişi : 09 Mart 2015 13:14

BAYRAM GÖK SAADET PARTİSİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU.

BAYRAM GÖK SAADET PARTİSİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU.
BAYRAM GÖK SAADET PARTİSİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU.

 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak Genel Seçimlerde Saadet Partisi'nde  Erdemli'den  Bayram GÖK Mersin Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Saadet Partisi Erdemli İlçe Başkanı Esat Güneş, Adana İl Başkan Vekili Mehmet Yeni ile birlikte

Basın Mensuplarına bir açıklama yapan Gök, ''7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak Milletvekilliği seçiminde Saadet Parti'sinden Aday olabilmek için Aday adaylığımı açıklıyorum. Türkiye sahipsiz ve  kötü yönetiliyor. Her geçen günde daha da kötüye gidiyor. Ekonomik açıdan, Sosyal açıdan, Ahlak açısından adeta bir çöküntü yaşıyor. Bunları hergün yazılı ve görsel basından izliyoruz. Daha geçtiğimiz ay içinde Mersin'de Özgecan Kızımızın acısı hala yüreğimizde, ondan sonra yaşananlar da bu toplumun ne kadar gerildiğinin bir göstergesidir.

Bu kötü olayların ülkemizde yaşanmaması ve güzel Türkiye'mizin daha refah günlere kavuşması ve toplumsal  barış  için Saadet Partisi mutlak suretle iktidara gelmeli.

Projelerimiz hazır , Milli Görüş olarak biz her zaman Milletimizin imdadına yetiştik, yetişmeye de hazırız.  Onun için halkımızın değerli oylarına talibiz'' dedi.

Saadet Partisi Adana İl Başkan Vekili Mehmet Yeni'de yaptığı açıklamada ''Saadet Partisi olarak 81 İlde gerçekleştirmiş olduğumuz Halkla kucaklaşma Proğramı çerçevesinde bugün Mersin Erdemli'de Sayın Milletvekili Aday Adayımız Bayram Gök kardeşimizin Adaylık açıklamasıyla birlikte yapıyoruz.

Cenab-ı  hak ülkemizin geleceğini aydınlık eylesin. Sayın Erbakan Hocamız Toprak ayağımızın altından kayıyor demişti. Bugün gerçekten Liderimin dedikleri bir bir ortaya çıkıyor. Toplumun dengeleri bozulmuş kontrolsüzce gidiyor. Çözüm süreci diye birşey ortaya attılar içeriğini kimse bilmiyor. Hatta iktidar partisinin bakanları dahi bilmiyor. İmralı'yla görüşüyorlar ama ne İmralı hükümete ne de hükümet İmralı'ya güveniyor, toplumsal olaylar önlenemez hale geldi. Bu ülkede ilk defa AK Parti iktidarında zina serbest oldu.  Ekonomik sıkıntı hat safhada onunda etkileri halka şiddet veya farklı boyutlarda yansıyor.

İşte bu tüm olumsuzlukları ortadan kaldırmak için mutlak suretle Milli görüş iktidara gelmeli. Geçmişe bakın milli görüş Belediyelerine birtek şahibe bulamazsınız bizim arkadaşlarımız pırıl pırıl gelin bu kez Saadet diyelim. Türkiye'yi hep birlikte büyütelim'' dedi.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.