ASAYİŞ Haber Girişi : 30 Eylül 2022 09:47

Üniversite kaydını fırsat bilen iki arkadaş devrilen ağacın altında can verdi

Üniversite kaydını fırsat bilen iki arkadaş devrilen ağacın altında can verdi
DENİZLİ (İHA) - Denizli´den üniversite kaydı için Sinop´a giden ve bu fırsatla Erfelek Şelalelerini görmek isteyen iki ailenin üzerine a
DENİZLİ (İHA) - Denizli´den üniversite kaydı için Sinop´a giden ve bu fırsatla Erfelek Şelalelerini görmek isteyen iki ailenin üzerine ağaç devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Denizli´nin Sarayköy ilçesinde yaşayan Elvan Sümer, üniversiteyi kazanan oğlunun kaydı için arkadaşı eşi İsmail Sümer, yakın arkadaşı Yaşar Pendik ve O´nun Hüseyin Pendik ile birlikte Sinop´a gitti. Kayıt işlemleri fırsat bilen iki aile, işlemleri tamamladıktan sonra Erfelek Tatlıca Takım Şelalelerini görmek istedi. 4 kişilik grup şelaleleri gezerken, üzerlerine ağaç devrildi. Ağacın altın kalanlar, çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yaşar Pendik ve Elvan Sümer´in hayatını kaybettiği belirlendi.

Devrilen ağacın altında hayatını kaybeden 2 kişinin cansız bedenleri, Erfelek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ağacın üzerine devrilmesi sonucu ağır yaralanan İsmail Sümer, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sinop Atatürk Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan İsmail Sümer´in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Üniversite kaydını fırsat bilerek Sinop´u gezmek isteyen iki yakın arkadaştan gelen acı haber, memleketleri Sarayköy´deki yakınlarını yasa boğdu.