GÜNDEM Haber Girişi : 07 Şubat 2015 14:54

OSMAN ARTİST OLDU

OSMAN ARTİST OLDU
Veli COŞKUN Yönetmenliğini Yasin Korkmaz'ın yaptığı, Başrollerini Deniz Sandalcı, İbrahim Özcan, Şamil Mehmet Korkmaz, Ferit Sağlam'ın Paylaştığı Netekim Karakolu adli Sinemada Limon'lu Kasabasından Osman Koç'ta Oyunculuk hayatına başladı

OSMAN ARTİST OLDU

Veli COŞKUN

Yönetmenliğini Yasin Korkmaz'ın yaptığı, Başrollerini Deniz Sandalcı, İbrahim Özcan, Şamil Mehmet Korkmaz, Ferit Sağlam'ın Paylaştığı Netekim Karakolu adli Sinemada Limon'lu Kasabasından Osman Koç'ta Oyunculuk hayatına başladı.

İşletme Fakültesi Mali Müşavir Stayjer öğrencisi Osman KOÇ Gazetimizi ziyaret ederek  Filmle ilgili açıklamalarda bulundu.

 KOÇ''Çekimi Erdemli ve çevresinde yapılan NETEKİM KARAKOLU filminde bana rol veren yapımcılarımıza teşekkür ediyorum.

Bu film 12 Eylül 80 darbesini anlatan komedi dram tarzında çekilen bir film, film 10 Şubat Mersin Cep sinamasında galası yapılarak 13 Şubatta ise Tüm Tuürkiye'de sinemalarda gösterime girecek.

Bu film hem Erdemli'mizin tanıtımında hemde sinemaya Erdemli'mizde genç yeteneklerin kazandırılmasında çok büyük katkı sağlayacaktır.

Bu filmde emeği geçen Yönetmenlerimize ve oyuncularımıza teşekkür ediyor. Tüm halkımızı bu güzel filmi seyretmeye davet ediyorum'' dedi.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.