MEHRİ BAŞKAN'A VEDA YEMEĞİ"> MEHRİ BAŞKAN'A VEDA YEMEĞİ"> MEHRİ BAŞKAN'A VEDA YEMEĞİ">
DÜNYA Haber Girişi : 05 Ocak 2015 16:56

MEHRİ BAŞKAN'A VEDA YEMEĞİ

<font color=MEHRİ BAŞKAN'A VEDA YEMEĞİ" />
MEHRİ BAŞKAN'A VEDA YEMEĞİ

MEHRİ BAŞKAN'A VEDA YEMEĞİ

AK Parti Erdemli Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürütürken başarılı çalışmalara imza atan Mehri Bilgen AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanı oldu.

Mehri Bilgen'in İl Kadın Kolları Başkanı olması dolayısıyla Erdemli'de beraber görev yaptığı Kadın Kolları Mehri Başkana veda ve hayırlı olsun yemeği düzenledi.

Erdemli Öğretmenevinde gerçekleştirilen yemek proğramında duygulu anlar yaşandı.

Yemeğe Mehri Bilgen'le görev yapan AK Parti kadın kolları üyeleri, Eski İlçe Başkanları, Eski Belediye Başkanları, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, Eski İl Genel Meclis üyeleri ve çok sayıda partili ve AK Part Erdemli İlçe Başkanlığına yeni atanan Serkan Tanrıkulu katıldı.

Yemek konuşmasına bir şiirle başlayan Bilgen

Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır

Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır

Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır

Yanmışsam külümden yapılan hisar vardır.

Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır.

Sırların sırrına ermek için sende anahtar vardır.

Göğsünde sürgününü geri çağıran bir damar vardır.

Senden ümit kesmem kalbinde merhamet adlı bir çınar vardır.

Sayın yeni atanan ilçe başkanım Serkan TANRIKULU, sayın eskimeyen ilçe başkanlarım, sayın eskimeyen il ve ilçe kadın kolları başkanlarım, sayın eskimeyen belde belediye başkanlarım ve belde başkanlarım ve beni yalnız bırakmayan her konuda ve koşulda gecesini gündüzüne katıp AK Parti bayrağını biraz daha yukarılara taşımak için var gücüyle çalışan dava arkadaşlarım,

                Hepiniz hoş geldiniz.

                Bugün Erdemli kadın kolları, il kadın kolları  başkanı olmam sebebiyle bir onur yemeği düzenlemiştir. Öncelikle tüm kadın kollarıma çok teşekür eder Bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere şükranlarımı sunarım.

Gece gündüz yağmur sel demeden birlikte çalıştık, hepinizden Allah razı olsun. Kalbimize millete ülkeye hizmet için  halka ve hakka hizmet aşkını sevdasını tutkusunu veren Allah'a hamd ediyorum. Bildiğiniz gibi 3 gün önce AK Parti Genel Merkezimiz tarafından Mersin Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafıma tevdiğ edildi. Bu benim için onur ve gurur kaynağıdır. AK Parti'nin Erdemli bayrağını sizler adına 856.226'sı kadın olan 1.705.774 nüfuslu Mersin'de taşımaktan onur ve gurur duyuyorum.

                Yaşı, memleketi siyasi görüşü ırkı cinsi dini ne olursa olsun dertlerine ortak olup, problemlerini çözüme kavuşturmak mutluluklarını paylaşmak adına YENİ TÜRKİYE YENİ GÜÇ KADIN 2023 sloganıyla bu yola çıktık. Tüm ilçelerimizi selamlıyor hepinize teşekkür ediyorum'' dedi.

Hürses Gazetesi olarak Mehri Bilgen'e başarılar diliyoruz''


Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.