GÜNDEM Haber Girişi : 07 Şubat 2015 09:36

HASAN DOYDU SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI ZİYARET EDİYOR

HASAN DOYDU SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI ZİYARET EDİYOR
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ A.ADAYI AVUKAT HASAN DOYDU SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNE OLAN ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR.

HASAN DOYDU SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI ZİYARET EDİYOR

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ A.ADAYI AVUKAT HASAN DOYDU SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNE OLAN ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR.

Avukat HASAN DOYDU ilk olarak, önceki hafta Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Güneyli Muhtarı Abdullah Kurt ve yönetim kurulunu ziyaret etti. 

Ziyaretinde Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kurt ve yönetim kuruluna başarılar dileyen Avukat HASAN DOYDU konuşmasında; Büyükşehir yasası ile her ne kadar Köy muhtarlıkları da mahalleye dönüşse de Muhtarların Köylerin de mahallelerinde arkasında hiçbir siyasi parti olmadan kendi isimleri ile seçime girerek oy alan, bu anlamda siyasilere örnek  olabilecek bir demokratik yarış yaptıklarını, bu nedenle muhtarların demokrasinin olmazsa olmazları olduğunu söyledi. 

Muhtarların Büyükşehir yasası ile artık, hizmet konusunda merkezi iktidardan çok ilçe ve büyük şehir belediyesinden faydalanacaklarını, Mersin de 8 İlçe ve Büyükşehir Belediyesini kazanan Milliyetçi Hareket Partisi belediye başkanlarımızın hizmet konusundaki başarı ve tecrübelerini muhtarlarımıza kanalize edeceklerinden ve muhtarlarımızın da başarılı bir dönem geçireceklerinden emin olduğunu söyledi. 

Avukat HASAN DOYDU, daha sonra görevine yeni başlayan Erdemli Ziraat Odası Başkanı AHMET ÖĞER ve Oda Meclisini ziyaret etti. 

Bu ziyarette,Ziraat Odası Başkanı Ahmet Öğer ve Avukat Hasan Doydu, bölgemizdeki özellikle Narenciye Çiftçilerinin ve örtü altı sebze üreticilerinin sorunları, üreticilerin Ziraat Odasından ve siyasetçilerden beklentileri üzerine somut ve yapıcı görüş alışverişinde bulundular. 

AVUKAT HASAN DOYDU; NARENCİYE BORSASI BÖLGEMİZE KURULMALI

Üreticilerin sorunlara kalıcı çözümler bularak üreticinin yüzünün güldürülmesi gerektiğini söyledi.

Bu amaçla, narenciye de Ürgüp borsasından bir an önce kurtulunması gerekiyor. Merkezi bölgemizde olacak Narenciye borsası kurulması artık lafta kalmamalıdır. Ben, bir aday olarak 2011 seçim çalışmalarımda da bu konu üzerinde durmuş ve çalışmalar yapmıştım.Sözlerimin yine arkasındayım, dedi. 

Bölgemizde yapılan 2012 Akdeniz oyunlarında, büyük meyve suyu firmalarının bölgemize yatırım olarak kanalize edilmesi mümkün iken, uluslararası ölçekteki bu etkinliklerden yatırım ve tanıtım olarak sadece tarımın pay alamadığını söyledi. 

KÜÇÜK TARIM İŞLETMELERİ VE KÜÇÜK ÖLÇEKLİ HAYVANCILIK GÖRMEZDEN GELİNEMEZ.

Her alana defalarca el atan ve sayısız yasal düzenlemeler yapan iktidarın, nedense tarım ve hayvancılık alanından uzak durduğunu ve sadece afet zamanlarında kredi borçlarının ertelenmesi,faizlerin silinmesi dışında tarım ve hayvancılığın kaderine terk edildiğini söyledi.

Bölgemizin kültürünü şekillendiren Küçük tarım işletmeleri ve küçük ölçekteki hayvancılığın yok sayılarak görmezlikten gelindiğini de söyleyen Avukat HASAN DOYDU, iktidar Memleketin nimetlerini her alanda sadece zenginler ile paylaştığını, banka borçlusu olan dar gelirli ve fakirlerin ise istikrar adına faizlerin artacağı korkusu ve yardım anlayışı ile iktidara bağlandığını vurguladı....

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.