GÜNDEM Haber Girişi : 24 Şubat 2015 10:14

Geleceğimi Uyuşturma Projesi

Geleceğimi Uyuşturma Projesi
Geleceğimi Uyuşturma Projesi

Geleceğimi Uyuşturma Projesi

Memur Sendikaları Konfederasyonu'nun Gençlik teşkilatı Genç Memur-Sen, Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı Kapsamında desteklenen "Geleceğini Uyuşturma" projesi ile Türkiye'nin yedi coğrafi bölgesinde toplam 17 ildemadde bağımlılığına ve bunun toplumsal yönden yarattığı yıkımlara karşı bir farkındalık oluşturmayı amaçlamaktadır. Yeni Türkiye'nin inşasında, güvenli bir hayat ve güvenli bir gelecek için çalışan Genç Memur-Sen 81 ilde bulunan teşkilatı ile destek vereceği bu proje çerçevesinde Türkiye'nin dört bir yanındaki gençlere ulaşmayı hedefliyor.

Çağın Modern Enderun'u olan ve soylu bir gelecek tahayyülü ile hareket eden Genç Memur-Sen,ülkemizin geleceği olarak gördüğü gençlerin madde bağımlılığına karşı bilinçlenmesi ve bu çerçevede bireysel ve toplumsal bir farkındalık yaratmak amacı ile gerçekleştireceği sempozyumlaraDiyarbakır'da devam ediyor. 23-24 Şubat 2015 tarihlerindeDiyarbakır Memur-Sen il binasındayer alan Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminerlerinilk gününde Madde ve Alkol Bağımlılığı konuları hakkında Memur-Sen üyelerine yönelik seminer eğitimi verildi. Seminerin İkinci günü ise üniversite öğrencilerine yönelik eğitim verilecek.

Seminere Gençlik ve spor il müdürü Mehmet DEMİR ,Memursen il temsilcisi Yunus MEMİŞ ve Genç Memursen Üniversite Başkanı Abdullah SAYIN katılttılar. Programın ilk gününde yoğun bir katılımla gerçekleşen sempozyumda,alanında uzman eğitimciler tarafından sigaranın zararlarıve madde bağımlılığının sakıncaları anlatıldı. Programın sonunda katılan öğrencilere Katılım Belgeleri verildi. Gerçekleştirilen Seminerlerin sonunda bu proje kapsamında verilen eğitim hakkındaki fikirleri alınan üyeler, bu tür projeler ile gençlerin madde bağımlılığına karşı bilinçlendirilmesinin çok faydalı olacağını düşündüklerini ifade ettiler.

Genç Memur-Sen, gerçekleştireceği bu proje ile gençlerimizin, madde bağımlılığı sonucunda onları bekleyen tehlikelerin ve felaketlerin farkına varmalarını sağlamayı amaçlanmaktadır. Genç Memur-Sen üyeleri, Güvenli bir gelecek için daha aktif bir rol alarak, yeni projelere imza atmayı sürdüreceklerini bildirdi.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.