GÜNDEM Haber Girişi : 24 Şubat 2015 16:52

Erdemli'de Ülkücüler 'Çakıroğlu'için yürüdü

Erdemli'de Ülkücüler 'Çakıroğlu'için yürüdü
an haini bölücü teröristlerin kalleş saldırısı sonucu şehit olan Fırat Çakıroğlu için gıyabi cenaze namazı kılındı ve Erdemli'de binlerce ülkücünün dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Erdemli'de Ülkü Ocakları; Ege Üniversitesi öğrencisi ül

an haini bölücü teröristlerin kalleş saldırısı sonucu şehit olan Fırat Çakıroğlu için gıyabi cenaze namazı kılındı ve Erdemli'de binlerce ülkücünün dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Erdemli'de Ülkü Ocakları; Ege Üniversitesi öğrencisi ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun hain saldırı sonucu şehit edilmesinin ardından, Erdemli Çamlığı'nda önünde toplanarak, Türk bayrağı açıp, sloganlar attı ve Saim Göküş Parkı'na kadar yürüdü. Burada Fırat Yılmaz Çakıroğlu için saygı duruşunda bulunan ülkücüler İstiklal Marşı'nı söyledi. Binlerce ülküdaşı şehit Çakıroğlu'nu dua edip ebediyete uğurladı.

EGE Üniversitesi kampüsünde vatan haini bölücü kalleşlerin saldırısı sonucu ağır yaralanan Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi Teşkilat Başkanı Fırat Çakıroğlu, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit olmasının ardından, Fırat Çakıroğlu için İzmir ve bütün Türkiye ayağa kalktı. Erdemli Çamlığı'nda okutulan mevlidin ardından ellerinde Türk bayraklarıyla, öldürülen Çakıroğlu'nun fotoğrafını taşıyan ülkücü gençler, Saim Göküş Parkı'na kadar yürüdü. Saim Göküş Parkı'nda toplanan Ülkü Ocakları Ellerinde Türk bayrakları ve öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun fotoğraflarını taşıyan kalabalık dua ederek tekbir getirdi. Üniversite kampüsünde öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için dua okuyan grup daha sonra dağıldı.

ULU CAMİİ'NDE GIYABİCENAZE NAMAZI KILINDI

İzmir'de Ege Üniversitesi Kampüsünde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Ülkücü genç Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Erdemli Ülkü Ocakları tarafından gıyabi cenaze namazı kılındı. Erdemli Ülkü Ocakları tarafından Ulu Camii'nde ikindi namazını müteakiben kılınan gıyabi cenaze namazına ülkücü gençler camiye Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun resimleriyle birlikte tekbir sesleri eşliğinde geldiler. Ulu Camii'nde kılınan gıyabi cenaze namazına MHP İlçe Başkanı Bekir Özsu ve yöneticilerinin yanı sıra Büyükşehir ve Erdemli Belediye Meclis Üyeleri, ülkü ocakları üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Erdemli Ülkü Ocakları Başkanı Cevat Şahin, Ege Üniversitesi'nde ülkü ocaklı bir gencin PKK'lılar tarafından hunharca, haince şehit edilmesi sonrası katılamadıkları cenaze töreni için Erdemli'de gıyabi cenaze namazı kıldıklarını söyledi. Kılınan gıyabi cenaze namazının ardından vatandaşlar hayatını kaybeden ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu için dua etti.

Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi Teşkilat Başkanı Fırat Çakıroğlu'nun PKK'lı teröristlerce katledilmesine ilişkin Erdemli Ülkü Ocakları Başkanı Cevat Şahin, basın açıklaması yaptı.

TÜRK MİLLETİ BU ELİM HADİSENİN ACISINI İÇİNE ATMAYACAK

'Fırat Yılmaz Çakıroğlu isimli gönüldeşimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz' diyen Başkan Şahin, "Uğradığı bıçaklı saldırı sonucunda yaralanan ülküdaşımız, bölücü canavarların olay yerine gelen ambulansı engellemesi sonucu şehit düşmüştür. Şımartılan, her türlü küstahlığına göz yumulan bölücü terör örgütü, şehirlerde, sokaklarda ve okullarda kin kusmayı sürdürmektedir. Türk milleti bu elim hadisenin acısını içine atmayacak, hesabını eli kanlı canilerden ve ihanet ortaklarından mutlaka soracaktır'' dedi.

Başkan Şahin, 'Türk Milleti bu elim hadisenin acısını içine atmayacak, hesabını eli kanlı canilerden ve ihanet ortaklarından mutlaka soracaktır' diyerek, ''Ülküdaşlarımıza saldırma cüretini gösteren hainler, Türk milliyetçilerinin tavizsiz duruşu karşısında şüphesiz hüsrana uğrayacaklardır." dedi.

ÜLKÜCÜ HAREKET KUTLU YÜRÜYÜŞÜNE DEVAM EDECEKTİR

Ülkücü hareketin şehit kardeşinin davasının daima takipçisi olacağına vurgu yapan Başkan Şahin, ''Öğrencilikle ve insanlıkla hiçbir ilgisi bulunmayan canilerin, üniversitelerde delici, kesici ve hatta ateşli silahlarla ellerini kollarını sallayarak gezmektedirler. Bu taviz sürecinden yüz bulan şeref yoksunu bölücüler, milliyetçi-ülkücü gençleri hedef almaktadırlar. Elim saldırıyı gerçekleştirenlerin bulunup en ağır şekilde cezalandırılması hükümetin namus borcudur. Ülkücü hareket, şehit kardeşinin davasının daima takipçisi olacaktır. Bu kahpeliği asla unutmayacağız. Tarihi şehitlerle dolu ve şanlı bir geçmişe sahip olan Ülkücü Hareket, safları daha da sıklaştırarak kutlu yürüyüşüne devam edecektir. Şahadet şerbetini içerek şehitler kervanına katılan yiğit Ülküdaşım Fırat Çakıroğlu kardeşimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailesine ve camiamıza sabırlar diliyorum.'' dedi.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.