GÜNDEM Haber Girişi : 20 Ekim 2023 10:26

ERDEMLİ’DE OTO HIRSIZLARA GÖZ AÇTIRILMIYOR

ERDEMLİ’DE OTO HIRSIZLARA GÖZ AÇTIRILMIYOR
ERDEMLİ’DE OTO HIRSIZLARA GÖZ AÇTIRILMIYOR

ERDEMLİ’DE OTO HIRSIZLARA GÖZ AÇTIRILMIYOR

 

Oto Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda; çalıntı Doğan Marka araç Adnan Menderes Mahallesi’nde park halinde bulunarak, aracın başında bulunan İ.B. C. ve S.Z. isimli şahıslar yakalanmıştır. Çalıntı araç,  sahibine teslim edilmiştir.

Şahısların evinde yapılan aramada 1 Adet şase numarası basmaya yarayan Lazer baskı makinesi, 2 adet tabanca, toplam 44 adet fişek, 3 Adet oto anahtarı, 25 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Şahısların ikametlerinin çevresinde yapılan araştırmalarda 1 Adet Hyundai marka sedan otomobil, 1 Adet Opel Corsa marka otomobil, 1 Adet Ford Transit marka minibüs bulunmuş, ev aramasında ele geçen anahtarların bu araçlara ait olduğu tespit edilmiştir. Araçların yapılan ön incelemesinde Ford Transit marka minibüs ile Hyundai marka otomobilin change olduğu değerlendirilmiş. Opel Corsa marka aracın ise 09.10.2023 günü yurt dışından giriş yaptığı tespit edilmiştir.

Yakalanan şüpheliler hakkında Oto Hırsızlığı, 6136 SKM, Resmi Belgede Sahtecilik, KCK 191 ve Kaçakçılıktan 5607 SKM suçlarından adli işlem yapılmıştır.

Şüpheliler adli makamlara sevk edilmiş. İ.B.C. isimli şahıs savcılıkça serbest bırakılmış, S.Z. isimli şahıs çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

         Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.