GÜNDEM Haber Girişi : 17 Ağustos 2015 11:06

ERDEMLİ BELEDİYESİ ASFALT EKİBİ AVGADI'DA

ERDEMLİ BELEDİYESİ ASFALT EKİBİ AVGADI'DA
ERDEMLİ BELEDİYESİ ASFALT EKİBİ AVGADI'DA

Erdemli Belediyesi asfalt ekibi Aydınlar Mahallesi (Avgadı Yaylası) sokaklarında çalışmalarını sürdürüyor. Erdemli'ye yakın mesafede olmasından dolayı en çok tercih edilen yayla olan Avgadı'da asfalt çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "vatandaşımızın sorunsuz ve kaliteli bir yayla mevsimi geçirmesi için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

 

Erdemli Belediyesinin asfalt hizmetlerinin Erdemli'nin her köşesinde hız kesmeden devam ettiğini bildiren Başkan Tollu, ekiplerin şu anda Avgadı yaylasında çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Avgadı yaylasının Erdemli'ye yakın olmasından dolayı en çok tercih edilen yayla olduğunu vurgulayan Başkan Tollu, bundan dolayı Avgadı'nın kısa sürede çok süratli geliştiğini dile getirdi. Başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü: "Belediye olarak Avgadı yaylasının ihtiyaçlarını tespit ederek hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Hizmetlerin zamanında ve kaliteli yapılabilmesi için yolların kullanılabilir olması çok önemli. Şu an Erdemli Belediyesi olarak asfaltlama hizmeti konusunda büyük bir atağa kalkmış bulunuyoruz. Bütün mahallelerimizin eksikliklerini yerinde tespit etmiş durumdayız ve çok hassas bir şekilde çalışarak hepsini çözüme kavuşturacağız. Bu konuda son derece ciddi çalışıyoruz. Erdemli sınırları içerisinde ihtiyaç olan her yere asfalt hizmetini götüreceğiz. Avgadı yaylamızda da asfaltlanmamış sokak bırakmayacağız. Vatandaşımıza hayırlı uğurlu olsun." Erdemli'nin gelişmesi ve gözde bir turizm ilçesi olması için çalıştıklarını söyleyen Tollu, ilerleyen dönemlerde yayla turizmi için de çeşitli projeler geliştireceklerini söyleyerek sözlerini sonlandırdı.

Etiketler : VELİ
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.