GÜNDEM Haber Girişi : 09 Şubat 2015 09:47

AK PARTİ MERSİN İL KADIN KOLLARI ERDEMLİ'DE KAHVALTIDA

AK PARTİ MERSİN İL KADIN KOLLARI ERDEMLİ'DE KAHVALTIDA
AK PARTİ MERSİN İL KADIN KOLLARI ERDEMLİ'DE KAHVALTIDA

AK PARTİ MERSİN İL KADIN KOLLARI ERDEMLİ'DE KAHVALTIDA

Veli COŞKUN

AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Erdemli Lagün Cafe'de Cumartesi günü tanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenledi.

Sohbet havasında geçen kahvaltılı toplantıda kadın kolları yönetimi ve üyeleri AK Parti'li kadınlar,  bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar. Etkinlik hakkında açıklama yapan AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Mehri Bilgen   "Kadın kolları yönetimi olarak tanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenledik.

Amacımız tanışmak kaynaşmak birlik ve beraberliği sağlamak.

Önümüzde genel seçim var, bu seçim Türkiye için çok önemli, biz kadınlara bu seçim'de çok büyük görevler düşüyor, onun için sık sık bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz.

Bizleri Kalvaltıda bir araya getiren ve bu güzel organizasyonu düzenleyen AK Parti İl Kadın kolları üyemiz Özlem Akman'a da ayrıca teşekkür ediyorum'' dedi.

Ak Parti Mersin İl Kadın Kollarının düzenlediği kahvaltıda ise Erdemli Belediyesi çalışanları Lagün Cafe'ye araçlarıyla girmek isteyen davetlileri engelleyerek geçişi iş makinası yardımıyla taşlarla kapattı. Normalde her gün araç geçişi sağlanan yolu Erdemli Belediyesi çalışanlarının ise neden kapattıklarına bir anlam verilemedi.

Araçların bir kısmı ise içerde kalırken daha sonra çağrılan bir iş makinasıyla yollar tekrar açıldı.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.