GÜNDEM Haber Girişi : 09 Kasım 2015 09:27

'Bu mağlubiyeti telafi edeceğiz!'

'Bu mağlubiyeti telafi edeceğiz!'
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.Hafta karşılaşmasında ligin güçlü ekiplerinden 68 Yeni Aksarayspor'u konuk eden Erdemli Belediyespor sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı. Erdemli Belediyespor teknik adamı Yıldıray Keser, 68 Yeni Aksarayspor mağlubiyet

'Bu mağlubiyeti telafi edeceğiz!'

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.Hafta karşılaşmasında ligin güçlü ekiplerinden 68 Yeni Aksarayspor'u konuk eden Erdemli Belediyespor sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı. Erdemli Belediyespor teknik adamı Yıldıray Keser, 68 Yeni Aksarayspor mağlubiyetinde hiç hesapta olmadığını belirterek, tüm taraftarlardan özür diledi.

 Bölgesel Amatör Lig 5.grup ekiplerinden temsilcimiz Erdemli Belediyespor'da 68 Yeni Aksarayspor mağlubiyetinin üzüntüsü yaşanırken, Teknik adam Yıldıray Keser, Bir sonraki maçını kazanarak mağlubiyeti unutturmak istediklerini söyledi. Erdemli Belediyespor antrenörü Keser, yaptığı açıklamada; 68 Yeni Aksarayspor maçında ''hesapta olmayan talihsiz bir mağlubiyet'' aldıklarını kaydetti.

'UCUZ GOLLER YEDİK?'

Erdemli Belediyespor teknik direktörü Yıldıray Keser, 68 Yeni Aksarayspor mağlubiyetini değerlendirirken şöyle konuştu: ''Ucuz goller yedik. Bu kadar izin vermemeliydik. Futbolcularım iyi mücadele etti ancak kötü goller yedik. Hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık. Bu mağlubiyetten dersler çıkartmamız lazım. Birçok maçımız var. Bir an önce puan kayıplarını telafi etmek için elimizden geleni yapacağız.''

'TELAFİ EDECEĞİZ'

68 Yeni Aksarayspor karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını ve bu maçtan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini dile getiren Keser, ancak bunu başaramadıkları için üzgün olduklarını ifade ederek, bunu gelecek hafta mutlaka telafi edeceklerini dile getirdi.

'ÜZGÜNÜZ? TARAFTARLARDAN ÖZÜR DİLİYORUZ'

Sarı yeşilli teknik adam ''Her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz, o yüzden içeri ve dışarıda oynadığımız karşılaşmalar arasında hemen hemen bir fark yok. Galibiyet için oynuyoruz bunun için de risk alıyoruz. Kazanmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. 68 Yeni Aksarayspor maçına iyi başladık ancak yakaladığımız pozisyonları sonuçlandıramadık ve mağlup olan taraf biz olduk. Üzgünüz. Tüm taraftarlarımızdan özür diliyoruz'' diye konuştu.

'ASLA PES ETMEK YOK!'

Keser, 68 Yeni Aksarayspor maçında yaptıkları hataların değerlendirmesini yapacaklarını ve bu sorunları çözmek için çalışacaklarını vurguladı. Erdemli Belediyespor'un asla pes eden bir takım olmayacağını dile getiren Keser, ''68 Yeni Aksarayspor maçını bir talihsizlik olarak düşünüyoruz. Takımda çok iyi bir kenetlenme var, İlerleyen haftalarda bunu telafi edeceğimizi düşünüyorum'' diye konuştu.

TARAFTARLARA MESAJ?

Bu sezon ilk kez taraftarları ile buluştuklarını ancak onlara galibiyet armağan edemedikleri için son derece üzgün olduklarını dile getiren Keser, ''Stadı doldurarak bize 90 dakika destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bize müthiş destek verdiler. Yeni stadımızda taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek istiyorduk. Güzel bir buluşma hedefliyorduk. Olmadı. Özür iliyoruz. İnşallah diğer karşılaşmalarda onların desteği ile güzel galibiyetler alır ve bir an önce hak ettiğimiz yerde oluruz.'' diye konuştu.

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.