GÜNDEM Haber Girişi : 22 Eylül 2015 11:31

MERSİN'DE LÜTFİ ELVAN FARKI

MERSİN'DE LÜTFİ ELVAN FARKI
Ak Parti 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak seçimler için Ankara Arenada Aday Tanıtımı yaptı.


MERSİN'DE LÜTFİ ELVAN FARKI 

Ak Parti 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak seçimler için Ankara Arenada Aday Tanıtımı yaptı.

AK Parti, 1 Kasım seçimleri için seçim startını Ankara Arena'daki "aday tanıtım toplantısı" ile verdi. Toplantıda konuşan Başbakan Davutoğlu, üç ay içinde birçok engellemelerle karşılaştıklarını söyledi ve ''AK Parti meydana çıktı mı bir tek fire vermez'' dedi. Davutoğlu'nun konuşmasının ardından AK Parti'nin adayları tanıtıldı.

Aday Tanıtım Proğramından sonra Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Mersin Milletvekili Adaylarıyla bir toplantı düzenleyerek Mersin Siyasetini masaya yatırıp, Mersin'e yapılacak hizmetleri konuştu.

AK Parti Mersin İl Başkanı ve İlçe Başkanlarından Bölgede devam eden ve yapılması gereken hizmetler hakkında detaylı rapor isteyen Elvan "Bu ülkede taş taş üstüneş koyuyorsanız, yatırım yapıyorsanız, iş, aş sağlıyorsanız o zaman gerçek milliyetçi sizsiniz, AK Parti hükümeti olarak dağları deldik, denizin altından tüneller açtık, gelişmiş ülkelerin yapamadığını Türk mimar, mühendis, işçileriyle biz yaptık'' dedi.

Türkiye için yapılan çalışmalar nedeniyle AK Parti hükümetiyle gurur duyulması gerektiğini ifade eden Elvan, "Yola çıkarken halkın hizmetkarı olmak için söz verdik. Hiçbir zaman halkımızın efendisi olmayacağız. Eskiden Ankara'ya giderdiniz, bakanların, milletvekillerinin kapılarında beklerdiniz, ufacık bir işinizi halletmek için. Bugün biz sizin ayağınıza geldik, gelmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Elvan ''1 Kasım seçimleri için Mersin'den aday oldum artık mesaimi Mersin'liler için harcayacağım. Mersin'in Sorunlarını biliyorum. Bende bir yörük  çocuğuyum.

1 Kasım seçimleri Türkiye için, Mersin için çok önemli, çok çalışmalız.

AK Parti Teşklilatları olarak Ana Kademe başta olmak üzere, Kadın Kolları, Gençlik Kollar, Mahalle temsilcileriyle Proğramlarımızı yapıp Mersin'de açık ara birinci Parti olmak için çalışacağız'' dedi.

Toplantıya AK Parti Mersin Milletvekili Adayları

Yılmaz Tezcan,  Ali Cumhur Taşkın, Hacı Özkan, Zeynep Gülyılmaz, Alpaslan Gürgenç, Halit Çortul Taner Boz, Nafiz Deniz, Koral Parça, Adem Ali Keskin, İl Başkanı, İsmail Taşpınar, AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Mehri Bilgen, AK Pati Erdemli İlçe Başkanı  Serkan Tanrıkulu, Erdemli Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kurt katıldı.

Haber-Fotoğraf - Veli COŞKUN

 

Etiketler : Veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.