GÜNDEM Haber Girişi : 08 Ocak 2016 10:10

Esnaflardan Başkan Turgut'a ziyaret

Esnaflardan Başkan Turgut'a ziyaret
Esnaflardan Başkan Turgut'a ziyaret

Esnaflardan Başkan Turgut'a ziyaret

Belediye hizmet binası altında faaliyet gösteren bir grup esnaf, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'u makamında ziyaret ederek, taleplerini dile getirdiler.

Silifke Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı hizmet ve çalışmaları yakından takip ettiklerini ve Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'a her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten esnaflar, 'Başkanımızın her zaman yanındayız. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Esnaflar olarak üzerimize düşen bir görevde elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyarız. Silifke hepimizin Silifke'si ve başkanımızın yanındayız. Bizlerin istek ve sorunlarını dinleyerek, göstermiş olduğu nezaketten dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz' diye konuştular.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ise, esnafları makamında ağırlayarak, yapılan nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Turgut, "Esnaflarımız bizim ve ilçemiz için çok önemli. Onların sorunları bizim sorunlarımızdır. Zaten esnaf ve sanatkârlarımızın temsilcileriyle sürekli içli dışlıyız. İnşallah dönemimiz boyunca da, gece gündüz her türlü iletişimi rahatlıkla kurabileceğiz. Esnaflarımızın daha güzel hizmetler sunabilmesi için belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Yasal olarak ne talepleri olursa olsun Belediye olarak gerçekleştirmeye, imkânlarımız dâhilinde onlara yardımcı olmaya hazırız. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.