GÜNDEM Haber Girişi : 24 Şubat 2015 16:28

BAŞKAN TOLLU'DAN ŞEHİT FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU MESAJI

BAŞKAN TOLLU'DAN ŞEHİT FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU MESAJI
BAŞKAN TOLLU'DAN ŞEHİT FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU MESAJI

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Ege Üniversitesinde meydana gelen elim olayla ilgili bir açıklama yaptı. Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu şehit edenleri lanetleyen Başkan Tollu, "vatan sevgisiyle dolu bir fidanımıza kıydılar, Türk milletinin başı sağ olsun, Allah gani gani rahmet eylesin" dedi.

Ege Üniversitesinde PKK'lılar tarafından saldırıya uğrayarak şehit edilen üniversite öğrencisi aynı zamanda Ülkü Ocakları üniversite teşkilat başkanı Fırat Yılmaz Çakıroğlu'na Allah'tan rahmet dileyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, saldırıyı gerçekleştiren hainleri lanetledi. Açıklamasında "bu ne ilk ne son şehadet olayıdır. Bu vatan uğruna binlerce kişi şehadet şerbetini içmiştir" diyen Başkan Tollu, karanlık güçlerin hiçbir zaman emellerine ulaşamayacağını söyledi. Türk halkının müsamahasever tavrına karşı, gözü dönmüş canilerin vatanını seven ülkücü bir gencin okumasına bile tahammül edemediğinin altını çizen Tollu, "herkesin şapkasını önüne koyup düşünmesi lazım" dedi. Açıklamasının sonunda tüm şehitleri ve bu vatanın birliği, dirliği uğrunda ömür harcamış veya şehit olmuştüm vatan evlatlarını rahmet ve minnetle andığını ifade eden Tollu, "Türk milletine karşı işlenmiş bu cinayeti yapanları ve yaptıranları lanetliyorum. PKK'lı sözde öğrenciler bu nur yüzlü fidana kıydılar. Allah'ım gani gani rahmet eylesin. Şehidimizin yüzü gibi kabri de nurlu olsun." diyerek sözlerini sonlandırdı.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.