GÜNDEM Haber Girişi : 23 Şubat 2015 18:51

AYŞE TARTAR'DAN HÜRSES'E ZİYARET

AYŞE TARTAR'DAN HÜRSES'E ZİYARET
AK Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Ayşe TARTAR Hürses Gazetesi Editörü Veli COŞKUN'u ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

AYŞE TARTAR'DAN HÜRSES'E ZİYARET

AK Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Ayşe TARTAR Hürses Gazetesi Editörü Veli COŞKUN'u ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Erdemli'nin tanınmış Sülalelerinden Tartarlar Sülalesinin Gelini olan Ayşe Tartar, Eski Erdemli Belediye Meclis Üyesi Mehmet Tartar'ın Kardeşi Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Görevlisi Cengiz Tartar'ın eşi.

Tartar ''7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan Genel seçimlerinde Ak Parti'den Aday olabilmek için Aday adaylığımı açıklamış bulunuyorum.

28 Şubat'ta yapılacak temayül yoklaması için çalışmalarımıza başladık. Bu yolda hakkımızda hayırlısı neyse o olsun''

       Ayşe TARTAR kimdir.

26 Ağustos 1972 Erdemli doğumluyum .Babam Hasan TARTAR (Tatar Hasan) Annem  Hatife Tartar (ŞAVK).

      İlkokulu Hürriyet ve Türbe İlkokullarında ,ortaokulu Erdemli İmam Hatip   ve lise tahsilimi Erdemli  Lisesinde  tamamladıktan  sonra Atatürk  Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldum.

        1996 yılında öğretmenlik görevime başladım. Sekiz yılı Anadolu  İmam Hatip  Lisesinde olmak üzere onurlu mesleğimi devam ettirirken 25. Dönem milletvekilliği seçimlerinde aday olabilmek için görevimden istifa ettim.Evliyim ve bir kız, bir erkek  iki çocuk annesiyim.

    Amatör olarak Resim ve Hat sanatlarıyla ilgileniyorum.

    Bu güne dek pek çok yardım faaliyetlerinde ve sivil toplum kuruluşlarının projelerinde aktif olarak görev aldım.

        Bu işe girerken amacım:Ülkemizin ve insanlarımızın yaşam tarzını gerçek anlamda  özgürleştiren,  gönül verdiğim Ak Parti kadrolarında yer alıp gönül verdiğim bu cennet memleketime  sizlerle beraber en iyi şekilde hizmet edebilmektir.

         Bu yola çıkarken :

Bir annenin hassasiyetiyle,

Bir annenin merhameti,özverisiyle,

Bir annenin fedakarlığı ve hayalleriyle

Ve bir evladın atasına ,memleketine duyduğu minnet ve hizmet aşkıyla

Vekaletinize talibim.

  Hizmet için çıktığım bu yolda :

         Fıratın kenarında bir kuzuyu kurt  kaparsa hesabının benden sorulacağının bilinciyle  buradayım.

Çıktığım bu yolda kimseyi yarı yolda bırakmayacağım.

Kimseyi kimsesiz bırakmayacağım,Asla ulaşılmaz olmayacağım.Fildişi kulelere kapanmayacağım.R ahat etmek için değil milletimi ,memleketimi rahat ettirmek için mücadele edeceğim.Derdiniz derdim ,sevinciniz neşem olacak.Çünkü ben zaten bu memleketin çocuğuyum.

    Havalar soğuduğunda seracılarımızın yaşadığı korkuyu iliklerimde hissederim Alışkanlık hala hava durumunu takip ederim ve sıfırın altına düşmesin diye dua ederim.

     Çünkü bilirim eğer sıfırın altına düşerse binlerce insanın o geceyi uykusuz geçireceğini,belki de 2-3 sandığı üst üste koyup ,üstünde sabahlayan gençlerim olacak .Bilirim benim abim de böyle yapardı çünkü .Uyursam uyursam düşeyim de uyanayım ama serayı soğuk vurmasın.

    İhraccaat durursa limoncumun dünyasının karardığını çok iyi bilirim.Çünkü benim yakınlarım da aynı sıkıntıları yaşadı ve hala yaşar.

      Bir öğretmen olarak manavdan ?pazardan meyveyi- sebzeyi ucuza aldığıma hiçbir zaman sevinemedim .

       Çünkü bilirim tohumundan meyvesine kadar her gününde bin bir emek ,bin bir zorluk ve binbir umut olduğunu.

        Rabbim o güzel umutlarınızı hiçbir zaman boşa  çıkarmasın inşallah. 

     7 Haziran Genel Seçimleri memleketimiz için bir dönüm noktasıdır. Bu seçimden AK partimizin galip çıkması, kendisiyle olan yarışını daha yüksek bir çıtada tamamlaması  çok önemlidir.

     Halkın gözünde  sözde şeyh olanların şah olmaya kalktığı, halkın seçimlerine saygı duymayan  insanların güzel ülkemizde  kurmaya çalıştıkları kumpaslara , bütün  bizi biz yapan  farklı renklerimizi bölücülük unsuru olarak kullanmak çabasında  olanlara karşı  tek yürek olarak mücadelemizi  sürdüreceğiz .

      Farklılıklarımızın zenginliklerimiz olduğunun farkına vararak, hiç kimseyi ötekileştirmeden, bütün samimiyetimizi ortaya koyarak her bir Mersinlinin kalbine tek tek dokunmamız gerektiğini düşünüyorum.

      En çok ta genç seçmenlerimize, çünkü onlar  çok şükür ki AK Partimizin ülkemize sağladığı huzur ve güven ortamında yetiştiler ve iş hayatına atıldılar.

    Onlar çok hatırlamazlar iş yerlerinin kapısında emir kulu askerlerimizin nöbet tutturulup başörtülü avına çıkarıldıkları zamanları.

    Çok bilmezler sırf baş örtülü olduğu için kendi oğlunun düğününe giremeyen  anaların feryadını.

    Çok şükür bilmezler IMF üç kuruş para verecek diye  siyasilerin  ve medyanın bayram yaptığı  günleri, iyi ki hatırlamazlar  o günkü başbakanımızın  alçak bir koltuğa oturtulup dünyaya verilen içler acısı görüntünün içimizi nasıl yaktığını.

   Bankaların beşer onar içlerinin boşaltılıp  batırıldığı  günleri iyi ki hatırlamazlar.

    O günleri yaşasalardı o "one minute-van minut" çıkışının  neden o kadar kıymetli olduğunu  daha iyi anlarlardı.   

   Biz o günleri en acı şekilde yaşadık ve çook iyi biliriz. Rabbim bu güzel ülkemizi bir daha o günlere  döndürmesin .

     Bu günlere kolay gelinmedi. Bu gün, verilen kurtuluş mücadelesi  kazanılmış , istikrarlı ,ekonomisi rayına oturmuş , içerde huzurlu ,dışarda dik duruşlu bir TÜRKİYE varsa ,koca ülke bir uçtan bir uca şantiyeye çevrilip yeniden inşa  edilmişse  bütün bunların çok iyi görülüp anlatılması lazımdır  arkadaşlar .

       Kötü niyetli kişiler, hırsızlar , bölücüler, ülke düşmanları  bu hizmetleri yapamazlar .

    Bu hizmetler Cumhurbaşkanımız ve başbakanımızın önderliğinde yürüyen  TÜRKİYE sevdalıları olmadan, sizler olmadan yapılamazdı.

      Bu hizmetler ALLAH rızası gözetilmeden yapılamazdı.

      Artık Mersinimize de AK ellerin becerikli dokunuşlarının zamanı gelmiştir.

      Mersinimizin de AK hizmet pastasından hak ettiği payı almasının zamanı gelmiştir.

      Sayın Başbakanımızın koyduğu %50 hedefine ulaşmak için varımızı yoğumuzu ortaya koymanın zamanıdır.

      El birliği ile güzel memleketimizi hem sanayinin hem turizmin hem tarımın yıldızı haline  getirmenin büyük mücadelesini vermeliyiz ki her üç alanda da çok yüksek potansiyelli bir şehir nasip etmiş Rabbimiz bize. Peki ne eksik? sadece bir AK dokunuş eksik ki o da inşallah 7 Haziranda ve arkasından gelecek yerel seçimde.

    Ülkemizin 2023 hedeflerini tutturan bir Mersin için gönül gönüle bir mücadelede sizlerle beraber ben de varım diyorum ve konuşmamı bir dua ile bitirmek istiyorum.

      Ey Rabbim delalete gitmekten ve götürmekten, zelil olmaktan ve zelil etmekten, sapmaktan ve saptırmaktan ,zulmetmekten ve zulme uğramaktan ,cahillik etmekten  ve bize cahillik edilmesinden sana sığınıyoruz.

      ALLAHım ben zalim, mütecaviz,riyakar ve şöhret perest  olarak yola çıkmadım. Çıktığım bu yolda yol gösterenim ol ,sıratı müstagiminden ayırma.

     7 Haziran da AK partimize çok büyük  AK zaferler diliyorum.

     Gücümüzü Hak tan ve halktan alarak çıktığımız bu kutlu yolda ALLAH yar ve yardımcımız olsun .

     Hepinizi saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum.


Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.