GÜNDEM Haber Girişi : 14 Şubat 2015 12:13

ADNAN ÖZTÜRK ERDEMLİ'DE

ADNAN ÖZTÜRK ERDEMLİ'DE
ADNAN ÖZTÜRK ERDEMLİ'DE

MHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Adnan ÖZTÜRK Seçim çalışmaları için geldiği  Erdemli'de vatandaşların muayene isteklerini geri çevirmedi.

Arif Cırık'a ait zirai ilaç dükkanında bekleyen bir vatandaş kucağındaki çocuğunu Adnan Hocayı görünce ''iyi olacak hastanın ayağına doktor gelirmiş diyerek'' çocuğunu muayene ettirdi.

Adnan Öztürk ''Bizim için önce insan, her ne şartlarda olursa olsun bize ihtiyaç duyulduğunda orada oluruz. Bizim milletimiz öyle asil bir millet ki onlara hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur.

Allah izin verirse 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak Milletvekilliği Genel seçimlerinde MHP'den Mersin Milletvekili aday Adayıyım bugünden itibaren seçim çalışmalarımıza başladık. Aday olduğumuz ve seçildiğimiz takdirde Mersin'i makuz tarihinden kurtararak, çok daha güzel, yaşanabilir, eğitim ve ekonomik yönden ileride bir İl yapmak için çalışacağım.

MHP Kadrolarında bu çalışmaları yapacak kapasite ve güç en yüksek düzeyde var.

Bölgemiz insanı her açıdan hizmete susamış durumda, halka tepeden bakan birisi olarak değil, halkın içinden gelenler insanlar bu sorunları bilir ve çözer.

Sorunlarımızı inşallah hep birlikte çözeceğiz ve Mersinimize hakettiği hizmetleri getireceğiz'' dedi. 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 14 Şubat 2015 22:31

    Hocam MHP sizi Akparti Talip Hocayı Aday gostermezse Erdemli kaybeder her iki parti kaybeder bunu genel merkez bilmeli. ..