ZEYNEP GÜLYILMAZ STK BAŞKANLARIYLA TOPLANDI

ZEYNEP GÜLYILMAZ STK BAŞKANLARIYLA TOPLANDI

AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz Erdemli Öğretmenevi’nde Oda ve STK Başkanlarıyla biraraya gelerek sorunları ve önerilerini dinledi. Yılmaz daha sonra Erdemli Balıkçı Barınağını ve mahalleleri ziyaret etti.

Erdemli Öğretmenevi’ndeki toplantıya AK parti Erdemli İlçe Başkanı Serdal Kaya, Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Sarı, Madeni Sanatkarlar Odası ve Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmet Erdoğan, Esnaflar Odası Başkanı Halil Metik, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Orhan Güler, Ziraat Odası Başkanı Rasim Şahin, Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Mehmet Doğruöz, Erdemli Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Yalçın Sakın, AK Parti İlçe Başkanı Başdanışmanı Mehmet Morgül, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Mustakime Nur Var, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dölek, Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.

Gazetecilere Açıklama yapan Zeynep Gül Yılmaz şunları söyledi, “Erdemli’de görev yapan Oda Başkanlarımızı ve STK Başkanlarının talep öneri ve görüşlerini dinledik. Erdemli’mize daha iyi ne yapabiliriz onları koştuk. Çok verimli bir toplantı oldu. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Toplantının ardından Vekil Zeynep Gül Yılmaz Erdemli Balıkçı Barınağını ziyaret ederek Başkan Yalçın Sakın’dan bilgi aldı.

Vekil Yılmaz daha sonra sırasıyla Kösbucağı, Dağlı, İlemin, Sıraç, Çiftepınar, Pınarbaşı, Elvanlı ve Hacıhalilarpaç mahallerinde vatandaşlarla biraraya gelecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.