YILMAZ TEZCAN OMUZLARDA KARŞILANDI

7 Haziranda yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti listesinde Mersin 2. Sıra Miletvekili adayı olan Yılmaz Tezcan, Cuma günü Erdemli ilçe teşkilatına gelerek halkı selamladı. Tezcan, ayağı yere basar basmaz omuzlara alınarak büyük sevgi gösterisinde bulunuldu. Erdemli de Yılmaz Tezcan'ın adaylığı partililer tarafından "ilçemizin, Erdemli'nin adayı" olarak kabul edilirken, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Doç Dr. Yılmaz Tezcan, parti önüne geldiğinden partililerin arasından ilçe binasına çıkmakta büyük zorluk çekti. Daha sonra bir partili omzuna alarak Yılmaz Tezcan'ı omuzlarında ilçe teşkilatı binası çıktı. Beraberinde eski ilçe başkanları ve Milletvekili aday adayları ile birlikte balkon konuşması yapan Doç Dr Yılmaz Tezcan; Erdemli benim memleketim. Erdemli halkı her zaman her şeyin en iyisini hak etmiştir. İnşallah 7 Haziran da da görevini en iyi şekilde yapacaktır. Erdemli hizmetlerin en iyisini, en güzelini hak ediyor ve alacaktır. Buraya gelerek beni sevgiyle karşılayıp, bağrınıza bastığınız için hepinize teşekkür ederim dedi. Konuşmanın ardından Eski ilçe başkanları ile el ele kol kola fotoğraf çektiren Milletvekili adayı Yılmaz Tezcan, birlik beraberlik görüntüsü verdi. 

Tezcan daha sonra Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170. yılı dolayısınyla Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici'yi makamında ziyaret etti.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.