YILIN DÜĞÜNÜ

Erdemli de tır şoförlüğü yapan Mehmet Yalçın(25) Tır'ı süsleyerek gelin Fatma Yalçın'ı Tır'a bindirdi. Tırla bilikte şehir tur'u atan çift, düğünün yapılacağı Topraksu tesisine geldiler. Gelin arabası olarak Tır'ı gören davetliler şaşkın bakışlar arasında genç çifti alkışlayarak tebrik ettiler.

Gelin arabasını Tır'dan yapan damat Mehmet Yalçın; "daha önce hiç böyle bir şey aklıma gelmemişti. Ama ben Tır şoförlüğü olarak geçimimi sağlıyorum. Benim ekmek kapım olan Tır'ın en mutlu günüm olan düğünüme katkısı olması için böyle bir şey düşündük.arkadaşlarda ilk önce çok şaşırmasına karşın güzel bir fikir olacağını söylediler. Ben de Tır'ı süsledim ve gelin arabasını tır dan yaptım ve mutlu oldum dedi.

Gelin arabasını Tır'dan yapıldığını gören gelin Fatma Yalçın(23) ise; bu benim için değişik bir şey oldu. İlk önce şaşırdım ama biz de bir çılgınlık yapmak istedik. Ben Tır'dan gelin arabasını çok sevdim. Hiç şikayetçi değilim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.

Damadın babası Ali Yalçın ise; çocuklarımızın bu mutlu gününde güzel bir sürprizle karşılaştık. Oğlum Mehmet tır şoförü olduğu için gelin arabasını Tır yapt. Ben de güzel ve değişik olacağını söyledim. Bütün misafirlerin de ç.ok hoşuna gitti dedi.

Düğün salonuna gelen genç çiftti davete gelen konuklar tarafından alkış tufanına tutuldu. Düğün, akşamın ilk saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Dans ve eğlencenin doruğa ulaştığı düğünde oynamayan davetli kalmadı. Genç çiftin mutluluklarına ortak olan davetliler, terlerinin son damlasına kadar dans edip oynadılar. Damada şalvar giydirip oynatan misafirler ise ilginç görüntülere neden oldu. Erdemli'de gelin arabası ve düğünün coşkusuyla Erdemli'nin en güzel düğünü olma özelliğinin olduğunu söyleyen davetliler, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilediler. Dolarların havada uçuştuğu düğün Erdemli'de uzun yıllar konuşulacağa benziyor. Davete gelip düğünlerinde kendilerinin sevinçerine ortak olana misafirlere teşekkür eden çiftin aileleri, bu güzel günümüze gelen herkese çok teşekkür ederiz. Çocuklarımızın mutluluğu bizler için çok önemli. Katkısı olan herkese teşekkür ederiz dediler.

Damadın Dayısı İsmet Can ise; bir gazeteci olarak Erdemli de gördüğüm en güzel düğün diyebilirim. Damat gelin arabasını ekmek teknesi olan Tır'dan yaptı, davetliler doyasıya eğlenip dans etmeyi ihmal etmediler. Coşkulu ve eğlenceli bir düğün oldu genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim dedi.

Davete sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.