YILDIRIMHAN KOLEJİ 4., 5., 6. Ve 7. SINIFLAR BURSLULUK SINAVI ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ!..

Başarılarıyla Erdemli'mizin Gururu olan Yıldırımhan Koleji Ödüllü Bursluluk Sınavı ödül töreni mütevazı bir törenle okulun lobisinde yapıldı.

Ödül törenine gelen misafirlere okulun Sınıf Öğretmeni Mustafa Kırkıl ve Cevdet ÇELİK tarafından Ney üflemesiyle karşıladı. Okulun öğretmenleri tarafından seslendirilen unutulmaz parçalar davetlileri mest etti. Ödül aralarında ise okulun Anasınıfı ve 1/A Sınıf öğrencilerinin Mehteran ve Halkoyunları gösterileri gelen misafirleri neşelendirdi.

Erdemli Özel Yıldırımhan İbrahim Gül İlköğretim Okuluna 4., 5., 6. ve 7. sınıflar arasında "Bursluluk Sınavı" nda  derece yapan öğrencilerin ödülleri yerini buldu. İlçe genelinde yapılan Yıldırımhan Koleji "Bursluluk Sınavı"nda 1570 öğrencinin katıldığı ve toplam derece yapan 120 öğrenciye ödülleri geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan ödül töreninde takdim edildi.

Erdemli Geneli 4., 5., 6. ve 7. sınıflar arası yapılan "BURSLULUK SINAVI" na öğrencilerimizin 21-22 Şubat 2015 Tarihinde yapılan ve yaklaşık 1570 öğrencinin katıldığı sınavda göstermiş olduğunuz üstün gayret ve başarıdan dolayı okulun imkân dâhilinde sınav şartnamesinde de belirtildiği gibi 4., 5., 6. ve 7. sınıflarda ilk 30 öğrencileri, 4.sınıflarda ilk 10 öğretmenlerini ve okulları ödülleri verildi.

Ödül Törene katılımın çok olduğu ve öğrencilerin ödüllerini Erdemli Belediye Başkan Yardımcısı Rüştü Çınar, Erdemli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Aksay, Okul Avukatı Mehmet Tekeli ve  Fem-Anafen Müdürü Mustafa Bulut Sınavda derece yapan öğrencilerin ÖDÜLLERİ:  Öğrencilerimiz derecelerine göre madalyalarla ödüllendi :1.,2.ve 3.ye Altın Madalya ve Bisitlet 4., 5., 6., 7., 8., 9. ve 10'ya Altın Madalya ve Taplet Pc, 11. - 20 Altın Madalya ve Top, 21.-30. Altın Madalya ve Yıldırımhan Bardak takdim edildi.

Özel Erdemli Yıldırımhan Koleji Müdürü Aydın KURT, gelecek yıl içerisinde burslu okutacakları öğrencileri belirlemek için yaptıkları sınava bekledikleri düzeyde bir katılım gerçekleştiğini belirtti. Velilerin göstermiş olduğu ilgiden memnun kaldıklarını ifade eden Kurt, "Bizler de onlara en güzel şekilde ev sahipliği yapmaya ve her türlü ihtiyaçlarını karşılamada yardımcı olmaya çalışıyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bu sene de Erdemli halkının kurumlarımıza olan teveccühü bizleri hep memnun etmiştir. Bizler de Erdemli için eğitim adına çok fazla yapacağımız şeylerin olduğunun farkındayız. Elimizden gelenin fazlasını göstererek Erdemlinin en başarılı okulu olarak eğitim öğretim çıtasını en yukarılara çıkarmaya ve çok yönlü olarak öğrencilerimizi yetiştirmeye gayret edeceğiz." diye konuştu.

Cihan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Şefik UMUCU'da 18 yıl önce 'mutlu bir gelecek için' sloganıyla yola çıktıklarını ifade ederek Erdemli Yıldırımhan Koleji'nin geleceğe güvenle ilerlemekte ve ulusal ve uluslararası düzeyde elde ettiği her türlü başarı ile Erdemli'nin ve Mersin'in gururu olmaya devam ettiğini söyledi.

"Yapılan bu sınavlarda göstermektedir ki Erdemli halkının kurumlarımıza olan güveni gün geçtikçe artmakta ve bu durumda tüm çalışanlarımızla beraber bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir" diyen Umucu, "Güzel bir nesil yetiştirme adına bize güvenenleri mahçup etmeyeceğiz. Ben tüm Erdemli'deki kurumlarımız adına ilçemiz halkına gösterdikleri bu teveccühten dolayı şükranlarımı sunuyor, vazifemizin şuurunda olduğumuzu ifade etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.