YAYIN HAYATIMIZDA 25. YIL

YAYIN HAYATIMIZDA 25. YIL

Hürses Gazetesi olarak yayın hayatımızda 24. Yılı geride bırakarak 25. Yıla giriyoruz.

Erdemli'de 11 Ocak 1993 yılında başladığımız Gazetemiz kesintisiz olarak her hafta basılıp dağıtılarak yayın hayatını sürdürüyor.

1993 Yılında eski sistemlerle (El dizgisi, Tipo Baskı) başladığımız yayın hayatımız yeni teknolojilerle sürdürüyoruz.

İnsanlar için yaş günlerinin ayrı bir önemi vardır. 11 Ocak 1993  tarihi gazetemiz için çok önemli bir gündür. Gazetemiz 11 Ocak  günü Erdemli'de  yayınlanmaya başladı.
Gazetemiz  24  yılı geride bırakıp 25. yıla girecek.  24  yıllık geçmişin muhasebesini yapmak için geriye doğru baktığımda bazen duygulanıyor, bazen üzülüp bazen de keyifleniyorum.

 Ama en önemlisi seviyeli  gazetecilik yapıyorum diyorum.

İstikrarlı bir şekilde yayın hayatımızı sürdürerek okuyucularımıza elimizden geldiğince gücümüz yettiğince ulaşmaya çalıyor halkı bilgilendiriyoruz.

Hürses Gazetesinin kuruluşundan, Haber yazmasına, Resim çekmesine, Nizampaj  yapmasına, Basımına, Dağıtımına kadar her evresinde bulundum.

Bu işi severek yapıyor, zamanımın çoğunu bu süreçte geçiriyorum.

Haber yaparken, Basın yayın ilkelerine uygun şekilde davranarak hareket ediyoruz, bundan sonra da aynı ilkelerle yayın hayatımıza devam etmek için çalışacağız.

Gazetemizin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Kurucularımızdan olan Rahmetli Alim IŞIK'ıda rahmetle anıyoruz.

Köşe Yazarlarımız İsmet CAN ve Cafer AKSAYA'a ayrı teşekkürler ediyorum.

İyi Haberler vermek dileğiyle?

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.