Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Erdemli'de

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Erdemli'de

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz İçsular Düzenleme Genel Müdürü Mehmet Mehdi Gönülalçak, Erdemli ilçesindeki Balıkçı Barınağında incelemelerde bulundu.

Balıkçı barınağı ile ilgili Erdemli Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı  Yalçın Sakından bilgi alan Gönülalçak, barınakla ilgili eksiklikleri ve sorunları tespit ettiklerini ve sorunları çözeceklerini söyledi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın Erdemli ilçesini çok önemsediğini belirten Gönülalçak, Bakanımızın talima var denizcilikle ilgili bölgedeki tüm sorunlara çözüm getirileceğini belirtti. İncelemelerle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Gönülalçak, ''Erdemli'ye bakanımızın talimatları ile geldik. Ayrıca bölgedeki olası tüm problemleri de dikkate alarak insanların yaşamını kolaylaştıracak çözümler üreteceğiz. Tabii sorunları eğer yerinde göremezseniz çözüm bulamazsınız bizde problemleri yerinde tespit için geldik'' dedi.

Erdemli Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Yalçın Sakın da yaptığı açıklamada, barınakta proje tadilatı yapılarak barınak girişinin düzenlenmesi, parmak iskelenin yapılması ve mendireğin uzatılarak barınağın dalgalardan korunması konusunda bakanlığa  müracaatlarının bulunduğunu belirterek, ''Bakanımız talebimizi yerinde incelenmesi için ilgili genel müdür ve yardımcılarını ilçemize gönderdi teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

Erdemli Balıkçı Barınağında incelemelere Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz İçsular Düzenleme Genel Müdürü Mehmet Mehdi Gönülalçak, Altyapı Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Aydın Özen, Ulaştırma Bölge Müdürü Naci Serter ile bakan danışmanı Bayram Şahin, AK Parti Erdemli ilçe Başkanı Serkan Tanrıkulu katıldı.

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.