TÜRK POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 172. YILDÖNÜMÜ TÖRENLERLE KUTLANIYOR.

TÜRK POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 172. YILDÖNÜMÜ TÖRENLERLE KUTLANIYOR.

 Erdemli Kaymakamı Muhittin Pamuk, Türk Polis Teşkilatının milleti için canını, kanını ortaya koyan bir teşkilat olduğunu söyledi. 
Türk Polis Teşkilatı'nın 172'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Erdemli İlçe Emniyet Müdürü Ali Doğan, Erdemli Kaymakamı Muhittin Pamuk'u makamında ziyaret etti. 
Ziyarette konuşan Kaymakam Pamuk, "Türk polisinin milleti için canını, kanını ortaya koymaktan çekinmediğini belirtti. 
Teşkilatın 15 Temmuzda ortaya koyduğu cansiperhane cümadeleye dikkat çeken Pamuk, " Emniyet teşkilatımız güvenlik ve asayişi sağlamak noktasında yeri geldiğinde canını, kanını ortaya koyan bir teşkilat. Bu nedenle kahraman bir teşkilat, gazi bir teşkilat diyoruz. Bunun en son örneğini de 15 Temmuz'da yaşanan hain FETÖ Terör Örgütünün darbe girişiminde gördük. Emniyet teşkilatımızın ortaya koyduğu cansiperhane mücadele bunun en büyük örneği. O hain darbe girişiminde emniyet teşkilatımızdan şehitlerimiz var, gazilerimiz var. Gerçekten polis teşkilatımız bu ülkenin huzuru için güvenliği için bütün terör örgütleriyle amansız bir mücadele veriyor. Sizlerin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz" dedi. 
Türk Polis Teşkilatına minnettar olduklarını anlatan Pamuk, "Daha 3 gün önce Mersin'de bir terör saldırısıyla karşı karşıya kaldık. Ama hepimiz kararlıyız. Ülkemize, milletimize, bayrağımıza karşı olan bizi bölmek isteyen bütün terör örgütlerine karşı cansiperhane mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Bu noktada bütün şehitlerimizi rahmetle şükranla anıyoruz, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Sizler bu mücadeleyi gösteriyorsunuz. Bizlerde burada rahat bir şekilde işimizi gücümüzü görüyoruz. Bunun için sizlere minnettarız" diye konuştu. 
Emniyet güçlerine destek veren Erdemli halkına da teşekkür eden Pamuk, "Asayiş hizmetleri verilirken halkımızın duyarlı olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. İlçe halkımız polisimizin, jandarmamızın yanında olduklarını  her defasında gösteriyor. Erdemli halkına güvenlik güçlerimize verdiği büyük destek dolayısıyla da ayrıca teşekkürü borç biliyoruz" şeklinde konuştu. 
Ziyaret sonunda Erdemli Kaymakamı Mühettin Pamuk'a ve ziyaret edilen Cumhuriyet Başsavcı Vekili Tuba Özay'a birer buket çiçek takdim edildi.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.