TOLLU MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli'yebağlı mahalle muhtarlarıyla istişare toplantılarına devam ediyor. Muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelen Tollu, "Erdemli'ninsorunlarını tüm mahalle muhtarlarımız ve büyükşehir belediyesi ile el ele vererek çözeceğiz. Önümüzdeki dört yılsonunda hiçbir mahallemizin hizmet eksiğinin kalmadığını herkes görecek" dedi.

Kahvaltıda yaptığı konuşmada, Erdemli'yi 71 mahalle muhtarıyla birlikte yönettiklerini vurgulayan Başkan Tollu,bundan dolayı yapılan ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili olarak muhtarların görüşlerini alabilmek için sık sık bu tür organizasyonlar yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.Muhtarlarla soru cevap şeklinde sohbet eden Belediye Başkanı Tollu, şimdiye kadar 20 mahallenin sorunlarını çözdüklerini bundan sora da Büyükşehir belediyesiyle birlikte tüm mahallelerin sorunlarının çözüme kavuşturulması için bir atılım gerçekleştireceklerini dile getirdi. Göreve geldikleri 2009 yılından bu yana hiç kimseyi ayırt etmeden, eşit bir şekilde her yere hizmet götürdüklerini ifade eden Tollu, 12 mahalleden 71 mahalleye çıktıklarını ve her mahalleye ayrı yarı en iyi hizmeti sunacaklarını, bundan hiç kimsenin kuşkusu olmaması gerektiğini vurguladı. Bu tür toplantılara ağırlık vererek mahallelerin sorunlarını tespit ettiklerini,  aciliyet durumuna göre de hizmetleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Toplantıda söz alan muhtarlar mahallelerinin sorunlarını birebir Başkan'a arz ederken, böyle bir imkânı kendilerine sunduğu için de teşekkür ettiler. Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre, bu tür toplantıların sadece muhtarlarla sınırlı tutulmayacağı, tüm sivil toplum kuruluşlarını kapsayacak şekilde devam edeceği bildirildi.Ayrıca Erdemli'ninsorunlarından arınmış çağdaş, yaşanabilir ve kendisinden övgüyle söz edilen bir şehir olarak anılması için belediyenin tüm imkânlarını seferber ettiği bildirildi.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.