Tollu’dan polis haftası kutlaması

Tollu’dan polis haftası kutlaması

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıl dönümünde yemekli bir kutlama etkinliği düzenleyerek, emniyet mensupları ile bir araya geldi. Etkinlikte tüm Emniyet teşkilatının Polis haftasını kutlayan Başkan Tollu, ülkenin birlik ve beraberliğinin temininde önemli vazifeler üstlenen memurlara ve ailelerine teşekkür dileklerini iletti.

 

 

4-10 Nisan Polis Günü ve Haftası dolayısıyla Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yemekli bir toplantı düzenleyerek emniyet teşkilatı mensupları ile bir araya geldi. Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca, Jandarma Karakol Komutanı Binbaşı Mehmet Derin, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Şahingözlü’nün katıldığı programda, seçimlerle yeniden görev başına gelen Başkan Mükerrem Tollu’ya tebrikler de iletildi.

 İlçedeki kurumlar arasındaki bağı güçlü tutmak adına birçok organizasyona imza atan Başkan Tollu, burada yaptığı konuşmada,  ülkenin birlik ve beraberliğinin her şeyden önemli olduğunu vurguladı. Bu anlamlı gün vesilesi ile tüm Polis teşkilatına ve ailelerine teşekkür eden Başkan Mükerrem Tollu toplantıda yaptığı açıklamada şunları dile getirdi, “Bu hafta sebebiyle düzenlemiş olduğumuz yemek programına teşriflerinizden dolayı, hepinize teşekkür ediyorum. Biz Erdemli Belediyesi olarak kamu kurum ve kuruluşlarıyla ahenk içerisinde çalışmayı, birlikte Erdemlimize değer katmayı şiar edinmiş bir kamu kurumuyuz. Hepimizin amacı ülkemize hizmet etmek, Erdemli’de yaşadığımız için Erdemlimize hizmet etmek. Elimizden ne geliyorsa, gücümüz neye yetiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Sizlere teşekkür ediyorum ve ailenizle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu günler temenni ediyorum.”

Toplantıda açıklama yapan Erdemli Kaymakamı Avni Kula ve İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Şahingözlü, düzenlenen programdan dolayı teşekkürlerini ileterek Başkan Tollu’ya tebriklerini iletti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.