TİCARET ODASIN'DAN İSTANBUL ÇIKARMASI

Erdemli'de inşaat sektörüyle uğraşan Ticaret Odası üyeleri İstanbul yapı fuarına çıkarma yaptı.

Erdemli  Ticaret Odası İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde açılan Yapı Fuarına Erdemli'den yaklaşık 30 kişiyi götürerek Sektörde gelinen son teknolojileri Erdemli Esnafına tanıtmış oldu.

Erdemli Ticaret Odası Başkanı Orhan Sarı ''Erdemli Ticaret Odası bünyesinde faaliyet Gösteren ve İnşaat Sektörüyle iştigal eden üyelerimiz ve Basın Mensuplarını İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde açılan  Yapı Fuarına götürerek İnşaat'ta gelinen son yenilikleri Erdemli'ye tanıtmak istedik. Çünkü Erdemli İnşaat sektöründe son on yılda çok büyük ivme kazanarak adeta çağ atlamıştır. Bizde bu konuda Erdemli'ye farklı yapı sistemleri inşa edilsin ve halkımız daha güzel, sağlam  mekanlarda farklı mimari yapılarda yaşamaları adına Müteahhitleri faurla buluşturduk'' dedi.

Yapı Fuarını gezen  ve Farklı ve Teknolojik sitemleri inceleyen İnşaat Sektörü temsilcileri de yapı  fuarına gezi düzenleyen Ticaret Odası Başkanı Orhan Sarı'ya teşekkür ettiler.  

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.