Tezcan'a baba ocağında sevgi seli

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Yılmaz Tezcan, baba ocağı olan Kargıpınarı'nda büyük sevgi gösterileriyle karşılandı. Gördüğü ilgi karşısında duygulu anlar yaşayan Tezcan, halkın sevgisine layık olmak için mecliste var gücüyle çalışacağını söyledi.


Seçim çalışmaları kapsamında ilk, orta ve lise eğitimini aldığı ve ailesinin yaşadığı yer olan Kargıpınarı'nda mahalle toplantısına katılan AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Yılmaz Tezcan, büyük sevgi gösterileriyle karşılandı. Konuşmasına, "İçinizden biriyim, Silifkeliyim ama Kargıpınarı'nda büyüdüm. Çıktığım bu kutlu yolda hayır dualarınızı almaya geldim. 7 Haziran'a birkaç gün kaldı" diye başlayan Tezcan, "Mersin'de çalmadık kapı, gitmedik ev bırakmadık. Yeni Türkiye yolunda inşallah Mersin'den Ankara'ya güçlü bir şekilde gideceğiz sizlerin desteğiyle" dedi. Tezcan'ı bağrına basan Kargıpınar halkı ise, "Seninle gurur duyuyoruz. Sen bizi her zaman sahiplendin. Sağlık açısından ne zaman başımız sıkışsa Hızır gibi yetiştin. Biz de sana seçimlerde her türlü desteği vereceğiz. Allah yolunu açık etsin Yörüklerin evladı" diye konuştular.


"TÜRKİYE'NİN BÜYÜMESİ ENGELLENMEK İSTENİYOR"


7 Haziran seçimleri için halktan destek isteyen Tezcan, Türkiye'nin kader seçiminde muhalefet partilerinin kumpas ve tuzaklara, AK Parti'nin ise millete sarıldığına dikkat çekerek, "Türkiye'nin gelişmesi ve büyümesi engellenmek isteniyor. AK Parti'yi dolayısıyla Türkiye'yi zayıflatmaya çalışıyorlar. Siyaset kurumu dışında bir takım kurumları devreye sokmaya çalışıyorlar. Esas olan halktır, esas olan halkın tercihidir. Esas olan halkın getirdiği iktidarın önünü açmaktır. Ancak onlar da halkın tercihini kimden yana olduğunu çok iyi bildikleri için bize kumpas ve tuzaklar kuruyor. Hiç kimsenin engellemesine bağlı kalmadan, sizlerin desteğiyle, sizlerin verdiği bu güçle, bu iradeyle, bu kararlılıkla, Türkiye'nin gelişmesine ve büyümesine hep birlikte katkı sağlayacağız. Arkamızda millet oldukça kimse engelleyemeyecek. Hem partimizi hem ülkemizi hem de iktidarımızı, itibarsızlaştırmaya çalışan kesimlere sakın aldanmayın. Onların o boş ve kuru vaatlerine sakın aldanmayın. Gelip, Merkez Bankası'nı boşalttıktan sonra kaçacaklar. Ancak eğer siz 7 Haziran'da bir kez daha AK Parti'yi iktidara getirirseniz işte o zaman bu ülkenin gelişmesinin önündeki tüm engelleri aşar, kumpas ve tuzaklarını başlarına geçiririz. Allah'ın izni ve milletin de desteğiyle Türkiye büyümeye ve güçlenmeye devam edecektir. İnşallah sizin güçlü desteğiniz, güçlü iradeniz, güçlü kararlılığınız sayesinde, büyük, güçlü ve Yeni Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.