TEŞEKKÜRLER ERDEMLİ

TEŞEKKÜRLER ERDEMLİ

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla bizleri onure eden tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.

Erdemli Gazetecileri olarak bu kadar değer verilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Her zaman Erdemli'nin en iyi şekilde tanıtımına ve iyi anılmasına özen gösteriyoruz. Bunun da karşılığını en iyi şekilde aldığımıza inanıyoruz.

Erdemli'de yaşamak bir ayrıcalıktır.

Bugünde Bizleri unutmayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem TOLLU'ya, MHP İlçe Başkanı Bekir ÖZSU'ya, Erdemli Müftüsü Mahmut Sami TÜRKMENOĞLU'na, AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet TOPÇU ve Yöneticilerine,  İyi Parti Erdemli İlçe Başkanı ve Yöneticilerine,  Datlım Pastanesi Mustafa AYDOĞDU'ya Demokrat Parti İlçe başkanı Veli GÜRGAH'a,  CHP Erdemli İlçe yöneticilerine, Ziraat Odası Başkanı Resim ŞAHİN',  Ziraat Odası Meclis Başkanı Ahmet ÇALIŞKANER'e, Öğretmevi  yöneticilerine, Saadet Partisi Erdemli İlçe Başkanı Mehmet YILDIZ'a Memursen ve Eğitim Birsen Erdemli Başkanı Hasan SUNGUR, Memursen Çetısı altındaki Sendika başkanlarından Sağlıksen Başkanı Hasan ÖZER, Diynetsen Başkanı Halil DURAk, Birlik Habersen Başkanı İbrahim DURMAZ,  Erdemli İlçe Tarım Temsilcisi Adem ŞEN, Orman Müdürlüğü Temsilcisi Osman DERE, Eğitimbirsen Yönetim Kurulu Üyelerinden Bilgehan ÇETİNKAYA, Ömer OKUR, Şevki ERSOY, Mehmet SEYREK, Mustafa KATER ve Adem DÖNMEZ.

Milli Eğitim İlçe Müdürü Mehmet METİN, Şube Müdürleri, Erdoğan TEKİN, Mahmut KARAAĞAÇ ve Niyazi GÜRGAN ve bizi arayan soran ve mesaj atan herkese teşekkür ederim.

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.