ŞOFÖRLER ODASI ÜYELERİ ORHAN GÜLER'LE YOLA DEVAM DEDİ.

ŞOFÖRLER ODASI ÜYELERİ ORHAN GÜLER'LE YOLA DEVAM DEDİ.

Erdemli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı Seçimi 27 Ocak 2018 Cumartesi günü Alyans düğün salonunda yapıldı.

Mevcut Başkan Orhan GÜLER'in karşısına Esat ÇAKAR  aday olarak çıktı.

598 Üyenin Oy Kullandığı Seçimde 497 Oy alan Orhan GÜLER tekrar oda başkanlığına seçilirken, Esat ÇAKAR 100 oyda kaldı, bir oyda geçersiz sayıldı.

Seçim sonra bir teşekkür konuşması yapan Orhan GÜLER ''Bugün burada olağan genel kurulumuzu yaptık, karşımıza bir arkadaşımız aday oldu, kendisine de teşekkür ediyorum. Kavgasız gürültüsüz Odamıza yakışır bir şekilde seçim yaşadığımız için. Çünkü Demokrasilerde bu durumların olması normaldir, herkes aday olabilir. Demokrasinin güzelliği de budur.

Bize oy veren üyelerimiz ayrıca teşekkür ediyorum, oy vermeyen üyelerimize de saygı duyuyorum, Bize o veren üyelermizin  üstüme yükledikleri yükün farkındayım ve onlara layık olmak için ne gerekiyorsa onlarla birlikte yapmaya çalışacağım.

Bizleri bu seçimde yalnız bırakmayan Oda Başkanlarımıza, Üyelerimize, Güvenliğimiz sağlayan Polislerimize, Çiçek ve Çelenk gönderen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.