SİZLER BİZİM İÇİN ÖNEMLİSİNİZ

 

SİZLER BİZİM İÇİN ÖNEMLİSİNİZ

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Mersin ve Erdemli'de gün boyu basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Tollu pasta sürprizi yaparak önemli bir jeste imza attı.

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Erdemli Belediye Başkanı Mersin ve Erdemli'de düzenlediği programlarla gazetecilerle buluşarak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı. Basın mensuplarının toplumun gözü, kulağı olduğunu beyan eden Tollu, basın olgusunun önemine vurgu yaptı.

 

CANLI YAYINLARDA PASTA SÜRPRİZİ

İlk olarak Kanal 33 TV'de katıldığı canlı yayında basın mensuplarına pasta ile sürpriz yapan Tollu, daha sonra Radyo Ülkü ve Mersin Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal'ın ev sahipliğinde, Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Akdeniz Kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş ve çok sayıda basın mensubunun katıldığı programda Başkan Tollu, burada da Cemiye Başkanı Ahmet Ünal'a günün anlam ve önemine binaen pasta ikram ederek gazetecilere jest yaptı.

 

Daha sonra Kanal 2000 Televizyonun canlı yayın konuğu olan Tollu, burada da canlı yayın esnasında pasta sürprizi yaptı. Mersin'de son olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığını ziyaret eden Tollu, burada da basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

 

BAŞKAN TOLLU, ERDEMLİ BASINI İLE YEMEKTE BULUŞTU

Programın akşam bölümünde ise Tollu, Erdemli'li basın mensuplarıyla düzenlediği yemekte bir araya geldi. Mediteras Restoranda düzenlenen yemek programında konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "bugünün anısına değerli gazeteci dostlarımızla bir araya geldik. Yüce Mevla'm daha nice mutlu ve huzurlu günlerde bizleri bir ve beraber kılsın" dedi. Çok sayıda basın mensubunun katıldığı yemek programında konuşan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizleri kırmayarak bu mütevazi soframızı şereflendirdiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Erdemli'nin nerelerden nereye getirdiğimizin bizzat sizler şahidisiniz. Sizler bizim yaptığımız hizmetleri gün boyu takip ediyorsunuz. Cenabı Allah birliğimizi dirliğimizi daim eylesin. Erdemli'de güzel hizmetler yapmaya gayret ediyoruz. Sizlerin varlığı bizler için çok önemli. Çünkü sizler toplumun yol göstericisi ve toplumu en güzel şekilde bilgilendiren kaynaklarsınız. Allah varlığınızı daim etsin."

 

GELENEKSEL BASIN SELFİESİ ÇEKİLDİ

Günün anlam ve önemine binaen gazetecilerle birlikte pasta kesen Başkan Tollu, kestiği pastayı da gazetecilere bizzat kendisi ikram etti. Yemek sonrasında Kuranı Kerim okunarak dua yapıldı. Yemeğe katılan basın mensupları da kendilerine gösterdiği ilgi, alaka ve verdiği tüm destekler için Başkan Tollu'ya teşekkür ettiler. Program, her yıl geleneksel hale gelen gazeteciler günü selfiesi ile son buldu.

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.