SİZE MİNNETTARIZ KAMPANYASINA VATANDAŞTAN BÜYÜK İLGİ

SİZE MİNNETTARIZ KAMPANYASINA VATANDAŞTAN BÜYÜK İLGİ

Tebrik Kartı ve Gönderi Ücreti PTT'den,Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden

                Tüm Yurtta devam eden Size Minnettarız kampanyası çerçevesinde,Erdemli PTT AŞ, Güvenlik Güçlerimize şükranlarımızı sunmak ve Ramazan Bayramlarını kutlamak amacıyla tebrik kartı göndermek isteyen vatandaşlarımıza ücretsiz tebrik kartı dağıtımı yapılacak ve aynı şekilde Posta kabul ücreti kurumumuz tarafından karşılanacaktır.

                PTT AŞ,Milli birlik ve beraberlik ile hoşgörü ve kardeşlik duygularımızın pekiştirilmesine katkıda bulunmak,Tebrik kartı gönderme alışkanlığını yaygınlaştırmak ve hizmetimizin kullanılırlığını sağlamak üzere ''Tebrik kartı bizden,Güvenlik Güçlerimize göndermek sizden'' kampanyası düzenlemiştir.

Bu Kapsamda;

-2016 Yılı Ramazan Bayramını kapsayacak şekilde düzenlenmiş olan kampanya kapsamında,4 çeşit tebrik kartlarının basılmış olup,bunu vatandaşlarımıza ücretsiz dağıtılacaktır.Aynı zamanda gönderi ücretide PTT tarafından karşılanacaktır.

-Söz konusu kampanyaya özel Tebrik kartlarının üzerlerinde,vatandaşlarımızın güvenlik güçlerimize hitaben mesajlarının bulunacak olması nedeni ile,kabul esnasında müşterilerimizden tebrik kartı göndermek istedikleri İl adının yazdırılması yeterli olacaktır.

-Vatandaşlarımıza söz konusu 13 İl Batman,Bingöl,Diyarbakır,Bitlis,Elazığ,Giresun,Hakkari,Mardin,Muş ve Şanlıurfadaki 127 Karakoldan bir tanesine gönderilecektir.Vatandaşlarımıza gösterecekleri ilgiden dolayı şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.