ŞEHİT ÖĞRETMEN HACI ÖMER SERİN İLKÖĞRETİM ORTAOKULUNDAN TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI

ŞEHİT ÖĞRETMEN HACI ÖMER SERİN İLKÖĞRETİM ORTAOKULUNDAN TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI

Erdemli Şehit Öğretmen Hacı Ömer SERİN Ortaokulu  açılan "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı"nda öğrenciler, yaptıkları projeleri sergilediler.

Okul bahçesinde  açılan fuarda,  ortaokulda eğitim gören öğrencilerin hazırladığı projeler büyüklerinin beğenisine sunuldu.

Erdemli Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin'in açılışını yaptığı Fuar'da Öğrenciler birbirinden ilginç projelerle imkan verilirse neler yapabileceklerini gösterdiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin de ilçe genelinde 27 okulda yaklaşık 7 bin 500 öğrenci ve 350 öğretmenin emek verdiği güzel projelerin sergi açılışları devam ediyor dedi.

Okulları gezerek projeler hakkında öğrencilerden sunum aldıklarını bildiren Metin, "Bugün'de sergimizi Şehit Öğretmen Hacı Ömer SERİN Ortaokulu'nda  açtık. Mayıs ayında bütün sergilerimizi gezeceğiz. Bu projeleri hazırlayan ve onlara öncülük eden değerli öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Amacımız çocuklarımızı bu tür projelere yöneltmek ve araştırmaya özendirmektir." diye konuştu.

Şehit Öğretmen Hacı Ömer SERİN Ortaokulu  Müdürü Mustafa GÜLEGE'de '' "Öğrencilerimizin geleceğe olan bakış açısını ve düşünce kabiliyetini geliştiren TÜBİTAK projeleri, Öğrencilerimizle buluşturanlara ve Bu projeleri hazırlayan öğrencilerimize yön veren, öğretmenlerimizi teşekkür ediyorum." dedi.

Şehit Öğretmen Hacı Ömer SERİN Ortaokulu  Öğrencileri yaptıkları Projeleri sergileyerek yaptıklarıyla gurur duyduklarını söyleyerek bizlere bu imkanları sağlayan tüm büyüklerimize teşekkür ediyoruz dediler.

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.