SAADET PARTİSİN'DEN EMNİYETE BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

SAADET PARTİSİN'DEN EMNİYETE BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

Saadet Partisi             Erdemli  İlçe Başkanı Mehmet Yıldız ve İlçe yöneticileri  Beşiktaş  ta yaşanan terör saldırısı dolayısıyla Erdemli İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici şahsında Emniyet teşkilatına başsağlığı ziyaretinde bulundu.  Saldırıyı gerçekleştirenlerin uluslararası terör örgütlerinin uzantısı olduğunu dile getirdi. Beşiktaş 'taki patlamayla , Halep 'teki katliamların aynı tezgahtan çıktığına vurgu yaptı.  İçerde ve uluslararası arenada Müslümanların kardeşliğine    kastedildiğini, Müslümanların bu oyuna düşmemeleri gerektiğini belirtti. Bütün ayrılıkları bir kenara bırakıp Ülkemizdeki ve coğrafyamızdaki ateşi söndürüp  ümmet kardeşliğini tesis etmemiz gerekmektedir. Bu kolay olmayacaktır elbette. Ama birbirimizin aklını kullanmasına yardımcı olarak bunu gerçekleştirebiliriz. Olaylara sakin ve itidalli refleks vermeliyiz. Günübirlik hayatımızda nelere sabretmiyoruz ki! Günlük geçimimiz için bile herşeyi ,  heryerde  konuşmayıp  iyi paralar kazanmaya çalışıyoruz . Aynı hassasiyetleri ülke meseleleri için de uygulamalıyız. Sonuçta ülkemiz olmazsa nelerle karşı karşıya geleceğimizi Suriye örneğinde müşahade ediyoruz. Ağzından çıkan sözlerde etkisi olanlar , elinde yetkisi olanlara faydalı olacak şekilde söylenmelidir. Yetkililerin de daha dikkatli, basiretli  ve ferasetli hareket etmesi gerekmektedir.  
 Emniyet Müdürümüzün şahsında bütün halkımıza başsağlığı diliyorum. 
Erdemli İlçe  Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gece gündüz görevimizin başındayız. İktidar ve muhalefetiyle bize  bu ziyaretleri yapmanız,  manevi destek vermeniz , bizim motivasyonumuzu artırmaktadır. Ülkemiz  ve halkımızın hizmetindeyiz. Sizlere ve bütün Erdemli halkına teşekkür ediyorum.

Etiketler : Veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.