SAADET PARTİSİ ERDEMLİ KADIN KOLLARINDAN 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMASI

Saadet Partisi Erdemli Kadın kolları '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' münasebeti ile , Erdemli de görev yapan basın çalışanlarıyla, Saadet Partisi Erdemli İlçe Teşkilatında , kahvaltı programında buluştu.
Kahvaltı programına ,
Saadet Partisi Erdemli Kadın Kolları Başkanı Sümeyye Öztürk ,Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ,İlçe Başkanı Mehmet Yıldız,İl Müfettişi Esat Güneş de hazır bulundu.

Saadet Partili başkanlar;

"Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar.

Bu duygu ve düşüncelerle, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınmasına gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan, yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa eden değerli basın çalışanlarımızın "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutlar, ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle anar, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımızı sunarız." mesajı ile kahvaltı programı sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.