Saadet Partisi Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Yıldız'ın 10 Kasım mesajı

Saadet Partisi Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Yıldız'ın 10 Kasım mesajı


 Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İstiklal mücadelesinde, milletimizin bağımsızlık konusundaki vazgeçilmez kararlılığını , liderlik vasfı ile arkasına alarak, Türkiye Cumhuriyeti'ni  kurmuştur. 
Milli Mücadele de halkımıza öncülük yapmış , milletimizin esarete asla boyun eğmeyeceğini bütün dünyaya göstermiştir.

Bizim açımızdan 10 Kasım'ı anma programları ile  yetinmeyip,  Ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de işaret ettiği 'Muasır Medeniyet' seviyesine ulaştırmak için, hep beraber tüm gayretimizle çalışmalıyız.

'Muasır Medeniyet' hedefine ancak devleti ve milletiyle bütünleşmiş, ekonomik gelişmesini sağlamış, insan hak ve özgürlüklerini gerçekleştirmiş bir Türkiye ile ulaşılabiliriz .

 İstiklal mücadelesinde Anadolu topraklarını işgal eden emperyalist ülkelerin bugün aynı planlarını çok daha tehlikeli ve sinsi oyunlarla gerçekleştirmeye çalışmaktadırlar.
Milletimizle devletimizin arasını bozmaya, ekonomik prangalar takmaya ve en temel insan haklarından mahrum bırakmaya çalışanlar, kendilerini güncelleyerek yine işbaşındalar.

 Milletimiz tıpkı Milli Mücadele günlerinde olduğu gibi bu kirli ve sinsi planları boşa çıkaracak inanç, azim ve kararlılığı kaybetmemiştir. Tarihin her safhasında sahip olduğu tecrübe ile bu oyunları boşa çıkaran milletimiz ,bu saatten sonra da dünyanın iliğini sömüren emperyal oyunlara pabuç bırakmayacaktır. 
Biz millet olarak tarih boyunca, dünyaya huzur ve saadet getirmiş bir ecdadın varisleriyiz.
  Yiğit düştüğü yerden kalkar.
 Bugün dünyaya hakim olan açlık, sefalet, kan ve gözyaşına son verecek iradeyi yine milletimiz ortaya koyacaktır.
Tarihin her safhasında bu misyonu başarılı bir şekilde temsil ederek, Dünyaya adaletle hükmettik.
Bugün yine tarihte başardığımız gibi, Medeniyetimizin   dinamiklerini harekete geçirerek yine gerçekleştireceğiz.
 Sahip olduğumuz lider ülke vizyonu ve gayretli çalışmalarımız  neticesinde , önce Yeniden Büyük Türkiye, ardından Yeni Bir Dünyayı mutlaka hep birlikte kuracağız.

Bu vesileyle vefatının 79.yılında 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü,
 Milli Mücadele kahramanlarımızı ve bu vatan için canını vermiş bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.
       MEHMET YILDIZ 
       SAADET PARTİSİ 
ERDEMLİ  İLÇE BAŞKANI
Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.