Saadet İlçe Teşkilatı Gazi Kardeşleri Ziyaret Etti

Saadet İlçe Teşkilatı Gazi Kardeşleri Ziyaret Etti

Saadet Partisi Erdemli İlçe Teşkilatı Afrin gazisi Halil Culu ve ailesine geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

 

Saadet Partisi Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Yıldız,İlçe Başkan Yrd.Nurbaki Şahin,Hasan Ali Güneş, İl Yön.Kur. Üyesi Mehmet Lütfi Uğuz ,Erdemli Kadın Kolları Başkanı Sümeyye  Öztürk ve yöneticilerle birlikte Afrin gazisi Halil Culu ve ailesine geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazi Halil Culu şöyle konuştu : "Biz bütün ülkemizin arkamızda olduğunu hissederek mücadele ediyorduk. Gazi olduktan sonra geldiğim evimde bunu bir kez daha hissettim.Başta yöneticilerimiz olmak üzere, Erdemli'nin her kesiminden misafirler ziyaretime geliyorlar. Allah'ın izni ile iyileştikten sonra tekrar cepheye geri dönerek vatanımı savunacağım" dedi.

Saadet Partisi Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Yıldız'da yaptığı konuşmada şunları kaydetti: "Zeytindalı harekatı kapsamında Afrin'de operasyona giderken ayağı kırılan Halil Culu kardeşimize ve ailesine geçmiş olsun ziyaretine geldik. Ne mutlu, ne şanslı bir aile .

Yıllar önce vatani görevi sırasında gözünden yaralanan abi Talip Culu kardeşimiz de gazi olarak bu şerefi taşımaktadır.

Böyle iki tane cengaver gençleri dünyaya getiren ve yetiştiren Annemizi de tebrik eder ellerinden öperim.

Dün de bugün de dünyanın anlayamadığı olay, bizim vatanımız, bayrağımız, dinimiz ve mukaddes değerlerimiz için gözümüzü kırpmadan şehadete koşabilmemizdir.

Geçmişte ve bugün Afrin de vatanı için mücadele eden bütün askerlerimize kolaylıklar diliyorum.

Çatışmalarda yaralanan gazilerimize Halil ve Talip kardeşlerimizin şahsında , hepsine geçmiş olsun dileklerimi sunarım. Şehit olan mehmetçiklerimize de Allah'tan rahmet, halkımıza sabır diliyorum" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.