RASİM ŞAHİN DUALARLA GÖREVE BAŞLADI

RASİM ŞAHİN DUALARLA GÖREVE BAŞLADI

19 Mart Cumartesi Günü yapılan Ziraat Odası Başkanlığı seçimini kazanan Rasim Şahin Dualarla göreve Başladı.

Erdemli Ziraat Odası Başkanlığı binası önünde okunan duanın ardından göreve Başlayan Şahin'i sevenleri yalnız bırakmadı.

EZO Başkanı  Rasim Şahin, oda binası önünde yaptığı açıklamada,  Erdemli Çiftçisine daha iyi hizmet vermek için göreve geldiklerini belirtti.
Şahin, görevi 516 bin 957 bin liralık borçla devraldıklarını ve bu borçların bir kısmının odada yeni yapılan tadilat ve araç alımları, bir kısmının da iktisadi işletmenin borçları olduğunu ifade ederek, odanın yıllık 650 bin lira gelirinin, 600 bin lira da giderinin bulunduğunu kaydetti.
Şahin, odaya alınan makam aracını satarak elde edilen geliri borcun ödenmesinde kullanacaklarını ve Erdemli Ziraat Odasınının çiftçilerimize daha verimli hizmetler sunması için elinde geleni yapacağını sözlerine ekledi.
Şahin, basın açıklamasının ardından kendisini kutlamak üzere odaya gelen babası  Ahmet Refik Şahin ve annesi Meryem Şahin'in elini öperek tebrikleri kabul etti.

Şahin'i Ak Parti Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti Erdemli Kadın Kolları Başkanı Meral Sarı ve yönetim kurulu üyeleri, Ticaret Odası Başkanı Orhan Sarı ve çok sayıda vatandaş yalnız bırakmadı.
EZO'nun yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu. 
"Başkan  Rasim Şahin, Başkan vekili  Soner Yılmaz, Oda Meclis Başkanı Ahmet Çalışkaner, Meclis Başkan Vekili Mehmet Doğru, muhasip üyeler Mehmet Baldan Cengiz Koca, Ali Gürgenç,  Hasan Toklu ve Atilla Yılmaz."

Hürses Gazetesi olarak Rasim Şahin'e yeni görevinde başarılar dileriz.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.