POLİS EŞLERİNDEN MUHTEŞEM SERGİ

     POLİS EŞLERİNDEN MUHTEŞEM SERGİ

 

           Erdemli Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğünün  Nadire  DAĞI  Usta öğreticiliğinde  çoğunluğu polis eli olan 21 kursiyere  El Sanatları alanında  açılan ve 6 ay devam eden Dekoratif Tablo Yapımı ile  Takı Tasarım kurslarının sergi açılışı ve  sertifika töreni yapıldı.

     Erdemli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu (ASO) Müdürü Ömer OKUR, Müdürlüğümüzce  Erdemli Merkez  ve mahallelerinde  çok çeşitli kurslar açtık. Beşikten Mezara kadar eğitim ilkesine göre hareket ederek, sosyal hayatı güçlendirme , aile ve ülke ekonomisine katkının yanı sıra iyi insan, iyi vatandaş ve nitelikli insan gücü yetiştirilmesini amaçlıyoruz. Erdemlimiz ,  turizm , ticaret ve tarımın  birlikte geliştiği nüfusu hızla artan bir ilçemiz.  Takılar eski çağlardan beri salonlardan , mezarlara kadar farklı  taşların keşfedilmesiyle günümüze kadar değerini kaybetmeden gelmiştir. Şu günlerde takı  ,insanlar için vazgeçilmez bir hal almıştır. Aksesuar tamamlayıcı  olan takılar da ayakkabıdan tokaya ,küpeden kolyesine kadar hepsinin bir uyum içinde olmasına özen gösterilir.  Halk Eğitimi Merkezi  sizlere çeşitli takılar yapmayı  sunuyor.İster birer uğraş  ,ister evinize maddi katkı  isterseniz kendi takılarınızı  bu sayede yapabilirsiniz. Birbirinden güzel ürünler hazırlayan kursiyerlerimizi ve hocamızı tebrik ediyorum  dedi.

Ak Parti Eski Milletvekili Nebi  BOZKURT konuşmasında  bu güzel serginin hazırlanmasında  emeği geçen herkesi tebrik ederim  dedi.

          Erdemli Kaymakamı  Osman TAŞTAN  da  "Vatandaşlarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlamak, meslek sahibi yapmak, üreten ve topluma faydalı bir insan yetiştirmek için elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz. Bu ülkeye çalışan ve  üreten  insanlar lazım. Bu anlamda Halk Eğitim Merkezimiz çok çeşitli kurslarla vatandaşlarımızın el becerilerini geliştirip ev ekonomilerine katkı sağlama yolunda güzel işler başarıyor. Belge almaya hak kazanan bayanlarımızı  tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim" dedi.

 

      Kursiyerlere belgeleri Mersin  Ak Parti Eski Milletvekili Nebi  BOZKURT , Erdemli Kaymakamı Osman TAŞTAN , İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet METİN,  İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul EKİCİ , İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mahmut KARAAĞAÇ   , Eski İlçe başkanı Halit ÇORTUL , Emniyet eski müdürü Hüseyin DAĞI,  Erdemli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu (ASO) Müdürü Ömer OKUR, Müdür yardımcısı  Serkan ZÜYLİ,   gazeteci  Veli COŞKUN  ve kurs usta öğreticisi Nadire  DAĞI  tarafından verildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                          

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.