PARTİLİLERİNİZE SAHİP ÇIKIN

PARTİLİLERİNİZE SAHİP ÇIKIN

Ak Parti Erdemli İlçe Başkanlığınca Organize edilen İlçe Danışma Meclisi Toplantısında konuşan AK Parti Erdemli eski İlçe Başkanlarından Vehbi AKSAY Yapılan Fetö operasyonlarında kurunun yanında yaşı da yakmaya çalışıyorlar. Onun için Partililerin dikkatli olmasını ve Parti yetkililerinin Partililere sahip çıkmasını istedi.

AK Parti Eski İlçe Başkanlarından Vehbi Aksay, 15 Temmuzda yapılan Hain darbe girişiminden sonra Ülkede oluşan bilgi kirliliği ve asılsız ve imzasız ihbarlar sonucunda en çok AK Parti'li işadamları, Memur ve Amirim yıpratılmaya çalışıldığını söyledi.

AKSAY ''Son günlerde Erdemli'de yapılan Fetö operasyonlarını değerlendirdiğimizde AK Parti'yi kuran ve emek verenlerin alındığını göreceksiniz. Adamı sabaha karşı alıyorlar. birgün sonra serbest bırakıyorlar. Adamın Suçu yok neden alıyorsunuz, suçu var, neden bırakıyorsunuz. Bu insanları hem itibarsızlaştırıyorsunuz, hem de ekonomisine zarar veriyorsunuz. Tabi ki bir bulgu bilgi varsa değerlendirilmeli iyice analiz edilerek gerekli işlemler yapılmalı. Öyle isimsiz asılsız ihbarlara itibar edilmemeli.

Suçu olan varsa da en ağır şekilde cezalandırılmalı.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve Sayın Başbakanız Binali YILDIRIM At izi İt izine karıştı demedi mi?

Onun için, AK Parti teşkilatları milletvekilleri buralarda gördükleri olumsuzlukları muhakkak suretle yukarılara bildirmeleri gerekir.

Bu Tür yapılan asılsız suçlamalar ve rencide edici hareketler AK Parti'yi bitirme operasyonu da olabilir. Onun için çok dikkatli olmalıyız ve suçsuz asılsız yere fetö yakıştırması yapılan partililerimize sahip çıkmalıyız.

Korkmayın kimseden bildiğiniz şeyleri yukarlara iletin, iletelim.

Birde bu partinin yetkili organları artık çalışsın.

İlçe Başkanı İl Başkanı, yöneticiler halkın içinden olmalı ve onların sorunlarını yukarda ki yetkililere iletmeli.

Bir Belediye Meclis Üyesine vatandaş bir derdini anlatacak beyfendiler sırtını dönüp gidiyorlar.

Yok Arkadaş bu millete sahip çıkın, siz emek çekmeden oralara geldiniz ama bu milletin sayesinde bunu unutmayın.

Şimdi birlik olma zamanı, DURMAK YOK, YOLA DEVAM''  dedi.

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.