ÖZSU : ADAY'IM

ÖZSU :  ADAY'IM

Mhp Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu, Mhp İlçe Başkanlığına Tekrar Aday Olduğunu Açıkladı

 

20 Ağustos Pazar günü kongreye gidecek olan Milliyetçi Hareket Partisi'nde Bekir Özsu, Erdemli İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

 

Bekir ÖZSU, konu ile ilgili  yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Ülkücü Hareket'in mücadele dolu geçmişinde ayakta kalmasına vesile olan en önemli özelliği, Ülkücülüğün temel esaslarından olan Lider-Teşkilat-Doktrin üçlemesine olan sarsılmaz bağlılığıdır. Ülkücülük, yapısı gereği yoğun mücadele gerektiren bir harekettir. Bu mücadelelerin üstesinden gelebilmek ancak çelik gibi bir irade ile mümkündür. Eğer bireylerin iradesi, camianın bütününde tezahür edebilir ise, hareketin amacına ulaşması mümkün olur. Bir bütün olarak mücadele edecek Ülkücü Hareket'in çelikten iradesini inşa eden yegâne şey ise Lider-Teşkilat-Doktrin üçlemesidir. Lider-Teşkilat-Doktrin üçlemesi Türk tarihi boyunca çeşitli aşamalardan geçerek günümüzdeki şeklini almıştır. İslamiyet'in benimsenmesinin ardından da bu sistem korunmuştur. Bugün bizim kabul ettiğimiz Lider-Teşkilat-Doktrin üçlemesi, tarih boyunca Türk milleti tarafından uygulanan Türk devlet felsefesinden başka bir şey değildir. Yüzyılların denetiminden geçen bu felsefe, doğru tatbik edildiği takdirde Türk devletlerini büyük başarılara ulaştırdığı gibi Ülkücü Hareketi de başarıya ulaştıracaktır. Şahsım 2004 yılından önce İlçe Yönetiminde ve değişik yerlerde görev aldım, 2004 yılı itibari ilede İlçe Başkanı olarak bu güne kadar görev yapmış bulunuyorum Milliyetçi-Ülkücü Hareket'in, sarsılmaz olan bu üçlemesini geçmişten günümüze kabul etmiş ve benimsemiş bir nefer olarak; önümüzdeki Pazar(20.08.2017) Erdemli Belediyesi Kültür Merkezinde Şölen Havasında yapılacak olan MHP İlçe Başkanlığı 11. Olağan Kongresi'nde ilçe başkanlığı için tekrar adaylığımı kamuoyunun bilgisine sunuyorum. Amacımın Lider-Teşkilat-Doktrin üçlemesini özümseyerek; bilge liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey'in önderliğinde ve emrinde bu kutsal davayı en ileriye taşımak, tek gayemizdir."

Ne Mutlu Türküm Diyene.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.