ONLAR ENGEL TANIMIYOR

ONLAR ENGEL TANIMIYOR

Veli COŞKUN

Erdemli'nin saygın işadamlarından Ziraat Mühendisi Mustafa BESİLİ Erdemli'nin popüler isimlerinden Engelli Mehmet Ali ŞAVK (Başkan), Halil ÇARPAR (Kiya), Ali KOŞAR, Murat KOŞAR' engelliler gününde evinde ağırlayarak yemek ikram etti.   

İşadamı Mustafa Besili ''3 Aralık dünya engelliler günü dolayısıyla çevremizde bilindik isimler olan engelli kardeşlerimizi bugün misafir ederek onlarla birlikte olduk.

3 Aralık dünya engelliler gününde ailelerinden izin alarak onları evlerinden alıp bugünlerini kutlayarak tekrar evlerine bıraktık.

Hepimiz birer engelli adayıyız, toplumumuzda ve çevremizde engelli kardeşlerimiz varsa onlara sahip çıkmalıyız. Onları topluma kazandırarak mutlu olmaları için elimizden geleni yapmalıyız.

Onlara sahip çıktığımızda herşeyi yapabilirler. Kimisi kiprit satıyor, kimisi bir işyerinde çalışıyor, kimisi gündelik yapılması gereken işlere yardımcı olarak hayatımızın içide yer alıyorlar.

Hükümetimiz engellilerimize en iyi şekilde sahip çıkarak onlara maaş ve iş istihdamı sağlamakta. Ama çalışamayacak düzeyde olanlara da bizler sahip çıkmalıyız.

Tüm Engelli kardeşlerimizin dünya engelliler gününü kutluyor, engelsiz bir dünya diliyorum'' dedi.

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.