ÖNCE AK PARTİ'Lİ OLSUNLAR.

ÖNCE AK PARTİ'Lİ OLSUNLAR.

AK PARTİ ERDEMLİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ HACI ALİ SERİN'DEN

ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR

Veli COŞKUN

AK Parti Erdemli Belediye Meclis Üyesi Hacı Ali Serin 2014'de Patili olan Belediye Meclis Üyelerine ve İlçe Başkanını Millette sahip çıkmamakla suçladı.

Serin  Ak Parti Erdemli İlçe Başkanlığında yapılan Belediye meclis üyeleri toplantısında yaptığı konuşmada  ''AK Parti Kurulduğunda bunlardan bişey olmaz, bu partiyi kapatırlar kurucularına içeri atar diyenler,  şimdi bi şekilde partinin yetkili organlarına sızmış kendilerine koltuk sağlatmışlar.

Bu partiye emek vermiş her türlü zor şartlarda partisini sırtlamış insanların sorunlarıyla ilgilenmiyorlar.

Milletin bir sorunu oluyor, millet bunlara başvurduğunda biz o işlere karışmayız diyorlar. Kardeşim madem karışmıyorsun o milletin makamını neden meşgul ediyorsun. Bu millet sana o koltukta kendine itibar kazandır diye oy vermedi. Orada bulunuyorsan bu milletin sorunlarını çözmelisin diye oy verdi..

Bizim gibi Parti kurucularını Partilileri Zurnanın Zırt dediği yerlere, yada seçilemeyecek sıralara  koydular ama  2009'da, 2014'de AK Parti'ye seçim kaybettiren adamları getirip listenin ilk sıralarına koydular.

Adam 2014'de Başka bir partinin birinci sırasında Belediye Meclis üyesi Partisi bin civarında oy almış, sen getirip, kırkbinin üzerinde oy alan bir AK Parti'ye ilçe başkanı yapıyorsun, zaten o adamın bir artısı olsa kendi partisine faydası olurdu.

Biz AK Partililer olarak kenetlenmeliyiz, yukarıları uyarmalıyız. Ben her defasında söylüyorum, söylemeye devam edeceğim. AK Parti'nin kurucusu, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkalım. Onu kendimize örnek alalım.

Mersin dışına çıkanlar bilirler Türkiye'de en az hizmet alan bölgesi belki de Mersin'dir ben bunları neden söylüyorum, Bizim yöneticilerimiz hani bişeye karışmıyor ya ondan söylüyorum, o yüzdende hizmet alamıyoruz.

Kendimize çeki düzen vermeliyiz. Birlik olmalıyız. Atanan İlçe Başkanı bir önceki yöneticileri sanki muhalefet partilerin insanlarına davranır gibi davranıyorlar, bu davranışlarda başka siyasi partilerin ekmeğine yağ sürüyor.

 Onun için Partiyi, Partiliyi bilen yöneticiler olursa ancak o zaman başarılı oluruz.

Yoksa bu sistemle hiçbir yere varamayız'' dedi. 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Menfa menfaat24 Ekim 2016 13:29

    Ne akı ne karası kimse konuşmasın herkes menfaat partili