ÖĞRENCİLERDEN KUŞLARA 25 YUVA

ÖĞRENCİLERDEN KUŞLARA 25 YUVA

Mersin'in Erdemli ilçesinde, Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü ile Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü tarafından "Kuşları seviyorum yuvaları takıyorum" projesi kapsamında hayvanları sevme ve koruma kulübü öğrencileri tarafından okul bahçesinde bulunan ağaçlara 25 kuş yuvası takıldı.

Okul Müdürü Mustafa Tat konu ile ilgili olarak yaptığı açıklama da; Kuşların zorlu kış şartları düşünülerek öğrencilerimiz örnek bir uygulamaya imza attı. Okulumuz ve Orman işletme Müdürlüğü tarafından ortak yürütülen proje kapsamında kış şartlarında kuşların sıcak bir yuvaya sahip olması için okul bahçemizde bulunan ağaçlara 25 kuş yuvası takımını gerçekleştirdik. Biyoloji öğretmeni Şerafettin Özaydın önderliğinde öğrencilerimizin bu örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin hayvanlara ve doğaya  karşı olan sevgisi bizleri gelecek adına umutlandırıyor. Onları hayvanları korumak adına yaptıkları tüm projelerde destekliyoruz dedi.

Erdemli orman işletme müdürü İsmail Çelik ise; Okulumuzun ve öğrencilerimizin talebi karşısında çok mutlu olduk. ilk olarak okul bahçesinde yaptığımız bu uygulamayı daha sonra öğrencilerimize  ormanlık alanda da yapacağız" dedi.

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.