NEZİR ARSLAN SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

 NEZİR ARSLAN SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Ak Parti Erdemli Belediye Başkan Aday Adayı Nezir Arslan ilk mitingini yüzlerce kişinin katılğıdı bir programla  gerçekleştirdi.

 Ak Parti’nin en güçlü aday adaylarından Nezir Arslan,  yüzlerce kişinin katıldığı  bir programla Ak partinin ilk mitingini gerçekleştirdi. Nezir Arslan burada yaptığı konuşmada; “Belediye hizmetlerini, vatandașlarımızın ayağına bağ değil ayakkabı olan bir anlayıșta görmekteyiz.”dedi. Hizmet așkı ile çıkmış olduğum bu yolda siz değerli dostlarımızı yanımızda görmekten çok mutluyum diyen Nezir Arslan; “

Erdemli tarihi ve doğasıyla bir çok medeniyetlere kucak açmış, bir çok kere ticaretin limanı olmuș, tarım ve hayvancılık ile de Ülkemizin ihtiyaçlarını karşılamıştır. Malumunuz üzere ilçelerde belediye bire bir hizmet konusunda biraz daha önemli bir yer KAPATMAKTADIR. Belediyeler öncülük eder tarımcısı, turizmcisi yatırım yapar, yani belediye can suyu olur.Bu kutlu yolu beraberce yürümek için yola çıkmak istememizin sebebide budur. Tarımcımızın suyu hep akmalı, ilacı gübresi hep olmalı bunlar olurkende ürettiği mahsulünü sanayiye dayalı belediye politikalarıyla ülke ekonomisine kazandırmalıdır.

Nedir bu tarımda sanayileșme,

Limon sanayiye girer limonata olur, katmadeğer artar, limon öğütülür limonata tozu olur, sabun olur, ilaç sanayinde kullanılır. Yani sanayi bu ürünümüzü pakete koyar değer kazandırır.

Bunu nasıl başarırız,,

İşte belediye burada devreye girecek devletimizin ona verdiği yetkiyle vatandaşıyla bir araya gelerek üretimi beraber yapacak, ve paylaşacak. Limon para yapmadı, üretim az derdi olmayacak, belediyede elini tașın altına koyup tarlada, bağda, serada yanınızda olacak maliyetlerinizi düşürecek destekleri verecek. Sulama suyu meseleleri hiç bitmedi Erdemli'de belediye bu hizmet alanından kaçtı DSİ ye devretti, biz bu anlayıșta olmayacağız, bu meseleyi    Erdemli için çözeceğiz. Fiyat politikasını belirlerken belediyeninde çiftçisinin yanında olacağı şekilde fedakarlıklar yapıp bu meseleyi kökünden çözeceğiz. Bunun örnekleri var Türkiye'mizde....Tarım istișare kurumlarımızı bir an önce kuracağız. Her  kesimden herkesin söz sahibi olduğu proje danıșma ve üretme ofislerimizi her beldemizde açacağız.

Her konuşmamda söylediğim gibi biz 140 bin kişinin hasmı değil, hısımı olmak için çıktık bu yola, Birlik mesajı verdik Biriz Biraradayız dedik, bir aradayken güçlüyüz dedik. Parti teşkilatımıza bu hazırlıklarını hızlı bir şekilde yapmaktadır Allah  onlardanda razı olsun, bizi ve bu hizmet davamızı hiç yalnız bırakmadılar.

Sizlere bir kez daha söylüyorum ki, kim aday olursa olsun ben ve ekibim her zaman yanlarında olacağız. “her kim ben aday gösterilmedim. Diyerek  partimize  sırtını dönüyor, kendine  başka mecralar  arıyorsa hiçbir  zaman  Ak Partili olamamıştır.” Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün grup toplantısında yaptığı bu tarihi  vurguyu  çok önemsiyor ve aynen katılıyorum: Değerli ve kıymetli dostlarım Hizmet kutsal bir yoldur Allah hepimize bu kadim milletimize hizmet etmeyi nasip etsin.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.